SEMIR NA IVICI SUZA ZBOG ĆERKICE: Srce moje, dođi kod tate
Foto: Printskrin

Emotivno na sceni

SEMIR NA IVICI SUZA ZBOG ĆERKICE: Srce moje, dođi kod tate

Stars -
Šta će tebi trema. Ti si istureni predstavnik Novog Pazara. Otvorio si put ostalim pazarcima. Vrhunski pevaš, žiri je hvalio kandidata

Semir Džanković je u večerašnjoj emisiji "Pinkove Zvezde" još jednom dokazao da takmičari iz Novog Pazara umeju da pokažu šta znaju, a da, uz znanje imaju i nesporan talenat.

On je izvedbama pesama "Pukni zoro" i "Sve još miriše na nju", podigao publiku, ali i žiri na noge! Sa svih pet glasova žirija, direktno je prošao u sledeći krug takmičenja.

"Stara dobra novopazarska škola" primetio je voditelj, Milan.

"Šta će tebi trema. Ti si istureni predstavnik Novog Pazara. Otvorio si put ostalim pazarcima. Vrhunski pevaš! Sve smo po tebi nekako pravili parametre kada kažu da su iz Novog Pazara. Ti stvarno dečko, lepo pevaš", gotovo u dahu je izgovorila Ceca, posle Semirovog izvođenja prve pesme.

Kako je Marina bila jedina koja nije dala svoj glas Semiru, ostali članovi žirija su nagađali razloge te odluke, pa je ona, iznervirana šaljivim provokacijama, odlučila da podigne svoju fotelju i kaže šta misli.

"Čekaj, sada samo ja nešto da kažem. Ti znaš da se ja uvek dignem na drugu tvoju pesmu, prema tome, don’t worry, be happy", rekla je ona, ujedno dajući peti glas Semiru, na oduševljenje svih u studiju.

Posle rok balade Parnog Valjka, žiri je bio još sigurniji u svoju odluku, a publika je uživala svakim taktom pesme. Na samom kraju izvođenja, u uglu scene se pojavila jedna mala devojčica. Reč je o Semirovoj ćerki. Ona je nespretno potrčala ka njemu, zagrlivši ga. Semir je bio na ivici suza, emocije su ga gotovo savladale.

Foto: Printskrin/TV Pink
Foto: Printskrin/TV Pink

"Srce moje, dođi kod tate", to je bilo sve što je Semir izgovorio.

Upitan da li je ispunio obećanje dato u prethodnom krugu takmičenja, da će doneti mantije iz Novog Pazara, Semir je odgovorio potvrdno, pa su se žiri i voditelj, nešto kasnije, gostili specijalitetima.

Foto: Printskrin/TV Pink
Foto: Printskrin/TV Pink
http://www.youtube.com/watch?v=1dRh-Gs0Ygs

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja