BOJANA I NIKOLA: Spremni smo za svadbu, samo ne znamo tačan datum!
Foto: Damir Dervisagic

Sve se desilo iznenada

BOJANA I NIKOLA: Spremni smo za svadbu, samo ne znamo tačan datum!

Stars -
Znam da zvuči malo neozbiljno, ali nismo još odlučili tačan datum, ali smo spremni za svadbu, kaže manekenka

Nikola Rokvić za doček Nove godine nastupio je u Beogradu ispred Narodne skupštine i tom prilikom zaprosio svoju dugogodišnju devojku Bojanu Barović.

Iako par planira svadbu, još uvek ne znaju tačan datum

"Znam da zvuči malo neozbiljno, ali nismo još odlučili tačan datum, ali smo spremni za svadbu. Sve ovo nas je zadesilo tik pred izlazak Nikolinog albuma i u fazi nekih mojih poslovnih planova koje moram da završim", kaže Bojana.

Još jedna vrlo bitna stvar oko koje se slažu, a reklo bi se i već imaju plan, jeste velika porodica. Tako, govoreći o tome šta bi u budućnosti želeo, Nikola kaže:

"Najbitnije je da smo zdravi, uspešni i srećni! I da imamo mnogo dece". Isti odgovor stiže i od Bojane.

"Maštamo o puno dece. Nadamo se da će se to desiti u skorije vreme, ali isto tako prepuštamo sudbini da umeša prste kad će to tačno biti".

Par, koji već godinama neguje vezu na daljinu, s obzirom da je Bojana u Los Anđelesu, a Nikola u Beogradu, pevač kaže da to nije nikakva prepreka već prednost.

"Kad razmišljam gde ćemo živeti, zbog naših poslova, u mojoj mašti idealno bi bilo na dve lokacije, Beograd i još jedna. Možda Amerika, možda neka druga destinacija...".

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track