ŠOKANTNO Majka Mace Diskrecije: Aca Lukas je spavao sa mojom ćerkom
Foto: Damir, Cile

Enesa Hodžić ekskluzivno za Kurir otkriva

ŠOKANTNO Majka Mace Diskrecije: Aca Lukas je spavao sa mojom ćerkom

Stars -
Enesa Hodžić tvrdi da je pevač učesnici rijalitija „Parovi“ obećao da će je progurati u „Zvezde Granda“, ali da od toga nije bilo ništa

- Moja ćerka Senada Nurkić bila je s Acom Lukasom i on joj je platio za to. Dao joj je neki novčani iznos i obećao joj da će je progurati u „Zvezde Granda“, ali od toga ništa nije bilo. Nije ona bila s njim zbog para, nego da joj pomogne u karijeri. Na kraju se desilo to da ona nije htela pare, a on ju je iskoristio i ostavio - u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir ispričala je Enesa Hodžić, majka Mace Diskrecije, jedne od najskandaloznijih učesnica „Parova“. Takođe, otkriva da njenu ćerku nije samo Lukas prevario, te da je lista onih koji su joj nudili novac za seksualne usluge poduža i da su prednjačili likovi s estrade.Svi je zafrknuli- I menadžer Selme Bajrami Mirko Pavić nudio joj je da spava sa njim, a da će joj zauzvrat snimiti CD. Uslovio ju je da će, ako bude spavala s njim, imati karijeru kao Selma. Međutim, Maca je njemu rekla: „Kad mi snimiš album, onda može“, a meni je sve ispričala: „Ja ću njega, majko, zafrknuti (prevariti, prim. aut.) pošto su i mene više puta zafrknuli, samo da mi snimi album. Od toga nikad ništa nije bilo i nikada se nije više javio.Starletina majka ističe da su loša iskustva s muškarcima ostavila trajne posledice na Macu.- Moje dete se mnogo razočaralo u muškarce i sada je s njima samo iz interesa. Zabavlja se samo s onima od kojih ima koristi i koji imaju debeo džep, ali se prostitucijom ne bavi.Iako je Macu majka podržala u njenoj odluci da uđe u rijaliti, postoji stvar preko koje nikad ne bi prešla.Ima komplekse- Ja sam joj rekla pre nego što će ući u taj šou: „Ako budeš imala seks ispred kamera, kući mi na oči ne dolazi!“ Nijedna karijera nije vredna takve sramote, niti nagrade i para.Hodžićeva kaže da ćerku redovno gleda, a to kako se ponaša u luksuznoj vili, prema njenim rečima, ne razlikuje se od njenog ponašanja u privatnom životu.- Ona se ponaša isto kao i u rijalitiju. Veoma je osetljiva i ima kompleks niže vrednosti. Oduvek je želela da ima skupu i lepu garderobu i da se lepo oblači. Želi da na brz i lak način dođe do velikih para. Nikad nismo smeli da joj kažemo da postoji neko lepši od nje jer ne ume da primi kritiku - zaključuje majka Mace Diskrecije.

Otac je nikad nije priznaoMACA SE STIDI SVOG POREKLASenada je vanbračno dete. Biološki otac je nikad nije priznao, iako zna za nju, nije imao želju da je upozna i ona se toga stidi. Udala sam se nakon što sam nju dobila i taj moj suprug ju je odgajao i pazio dok nije umro. Nju je sramota da objavi i ko joj je mati i porodica. Sad nemamo nijednu zajedničku sliku, samo kad je bila mala - ne krije Hodžićeva.

Aca LukasKAKVA, BRE, MACA?! NIKAD NISAM ČUO ZA TU OSOBU!Da li vi mene zajebavate?! Kakva, bre, Maca, o kome vi pričate? Ma, i moja mama je rekla da je dobra s kraljicom Elizabetom, pa nije. Dokle će, bre, ljudi više preko mojih leđa da dolaze do neke slave i popularnosti?! Nemojte me više zvati zbog te starlete i „Parova“. Kako možete mene da mešate s njima? Nikad nisam čuo za tu osobu. Kakve, bre, „Zvezde Granda“ i ostale zajebancije - rekao je Lukas za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track