KAKO JE DOBRO BITI BOGAT: Ceca kupila po apartman za Anastasiju i Veljka na Kopaoniku!
Foto: Dado, Kadić

Na zimsku idilu iz svog kreveta

KAKO JE DOBRO BITI BOGAT: Ceca kupila po apartman za Anastasiju i Veljka na Kopaoniku!

Stars -
Svetlana Ražnatović se za ovu investiciju odlučila jer Veljko i Anastasija gotovo celu sezonu provedu na Kopaoniku, te je htela da poštedi decu boravka u hotelima i privatnom smeštaju

Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je kupila dva apartmana na Kopaoniku.Velika folk zvezda rešila je da postane vlasnica luksuznih nekretnina kako bi svojoj deci obezbedila komfor prilikom zimovanja na ovoj planinskoj lepotici.

A photo posted by Anastasija Ražnatović (@raznatovicanastasija) on Jan 1, 2015 at 6:36am PST

Kako Kurir saznaje, Ceca se za ovu investiciju odlučila jer Veljko i Anastasija gotovo celu sezonu provedu na Kopu, te je htela da poštedi decu boravka u hotelima i privatnom smeštaju.

- Cecina deca obožavaju Kopaonik. Ove godine su dva meseca proveli na planini, što je pevačicu navelo da im kupi apartmane. Kad je zaključila da joj je isplativije da kupi nekretnine nego da deci plaća hotele i privatni smeštaj, pozvala je agenciju i pronašla dva luksuzna apartmana. Pošto su joj i cena i lokacija odgovarali, bez razmišljanja je prihvatila ponudu - kaže dobro obavešten izvor blizak pevačici.

Foto Dragana Udovičić
Foto Dragana Udovičić

Pored trajnog rešenja za smeštaj dece tokom zimske sezone, folk diva je i sebi obezbedila kutak u koji će moći da pobegne od svakodnevne beogradske gužve i kako bi se nadisala čistog planinskog vazduha.

Foto Marina Lopičić
Foto Marina Lopičić

Ovaj pevačicin potez najviše je obradovao njene naslednike, koji su opremanje novog prostora preuzeli na sebe. Ono što je sigurno jeste činjenica da će sledeće sezone Ražnatovići s društvom posmatrati snežnu idilu iz svog doma.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s pevačicom, ali nam se ona do zaključenja broja nije javljala na telefon.

Foto: Dado Đilas
Foto: Dado Đilas

(Z. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track