KAĆA U BUHINOM ZAGRLJAJU: Nismo u vezi, samo smo drugari!
Foto: Damir Dervišagić

Čumetov bratanac i pevačica u provodu

KAĆA U BUHINOM ZAGRLJAJU: Nismo u vezi, samo smo drugari!

Stars -
Nemanja i ja smo drugovi, a to veče smo bili u širem krugu prijatelja u provodu, rekla je Katarina Grujić

Tek što je okončala vezu sa manekenom Borisom Stamenkovićem, pevačica Katarina Grujić se obrela u zagrljaju Nemanje Buhe, bratanca nekadašnjeg vođe surčinskog klana Ljubiše Buhe Čumeta.

Katarina na sve načine pokušava da sakrije vezu sa jednim od opasnih momaka sa beogradskog asfalta."Kaća i Nemanja se poznaju dugi niz godina, ali su tek nedavno proradile emocije među njima. Iako ne žele da se sazna za njihovu romansu, oni su te večeri u noćnom provodu razmenjivali nežnosti. Jedino što je Kaća sve vreme bila oprezna da ih ne uslika neki paparaco, ali je fotografija ipak snimljena."

"Upoznala je sve njegove drugove, ali nisam siguran da li je upoznala Čumeta. Čitavo društvo je prihvatilo Kaću, a i njene drugarice obožavaju Nemanju. Njegovi drugovi tvrde da će Buha konačno imati vezu na duge staze. Vrlo su sličnog temperamenta i već planiraju zajednička putovanja", kaže izvor blizak novopečenom paru.

Kako bi potvrdila vezu sa bratancem najpoznatijeg zaštićenog svedoka, Katarinu je prokomentarisala kratko."Ne bih ja to previše komentarisala. Nemanja i ja smo drugovi. Bili smo to veče u širem krugu prijatelja u provodu, a to što ste uslikali je verovatno trenutak kada je Nemanja krenuo nešto da mi šapne, pa delujemo prisno", rekla nam je pevačica.

Kao i mnogi pripadnici ove porodice, i Nemanja je imao probleme sa zakonom, pa mu je svojevremeno policija oduzela džip BMW X6 jer je navodno bio ukraden u Sloveniji.

Foto Fejsbuk
Foto Fejsbuk

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja