ZALJUBLJENA Tijana Dapčević za Stori: Sa mužem mi je 15 godina brzo prošlo
Foto: Story

Pevačica o svom braku s Milanom

ZALJUBLJENA Tijana Dapčević za Stori: Sa mužem mi je 15 godina brzo prošlo

Stars -
Mnogo toga se desilo, borili smo se za potomstvo, kasno dobili Vuka. Ali kad bolje razmislim, rodio se u pravo vreme

Tijana Dapčević iskoristila je poslednje dane zime za porodični odmor na Kopaoniku.

Sa suprugom Milanom i sinom Vukom provela je nedelju dana u najpopularnijem ski-centru u našoj zemlji, a pored toga što su se odmarali, oni su obeležili Milanov rođendan i prisetili se 2000. godine, kad su se venčali.- Zajedno smo petnaest godina, a obeležićemo i tačan datum kad nam je godišnjica braka. Hvala bogu, do sada je bilo više srećnih nego tužnih trenutaka.

Toliko smo već zajedno da smo počeli da ličimo. Brzo je prošlo i pored toga što 15 godina zvuči kao cela večnost, to je kao dete koje kreće u srednju školu. Mnogo toga se desilo, ceo svet smo prešetali, borili smo se za potomstvo, kasno dobili Vuka...

Ali kad malo bolje razmislim, on se rodio baš u pravo vreme, desio se kad je trebalo da se desi. Sve ove godine prošle su mi kao tren.

U ovo stresno vreme, kad brakovi, nažalost, ne traju duže od tri-četiri godine, uspeh je ostati zajedno, mada ja to ne doživljavam tako. Verovatno smo Milan i ja drugačije vaspitani pa se, izgleda, baš volimo i ljubav nam je osnovni pokretač za sve, jer ako nje nema, onda od zajednice nema ništa - priča Tijana.Ceo tekst i više fotografija možete naći u novom broju magazina Stori, koji je u prodaji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja