SREĆKO: Htela je da mi uništi brak ATINA FERARI: Nemam ništa sa tim čovekom!
Foto: Facebook

Pljušte uvrede

SREĆKO: Htela je da mi uništi brak ATINA FERARI: Nemam ništa sa tim čovekom!

Stars -
Zašto me nije sačekao da izađem napolje i rekao mi sve šta misli, a ne ovako javno, zapitala se sa Atina

Pevač Srećko Gajić Krečar je za "Kurir" izjavio da poznaje Atinu Ferari, učesnicu rijalitija "Parovi" i da mu je ona samo pravila probleme u životu.

Pevač se večeras javio i u direktno uključenje televizije "Happy" tvrdeći da mu je Atina pokušala da uništi brak.

Sve to iznerviralo je plesačicu koja je odmah ustala da objasni o čemu se radi.

"On je najobičniji narkoman koji se drogira i živi od toga. Nastupa po nekim selima i nemam ništa protiv toga. Jednom smo gostovali zajedno u jednoj diskoteci u Bogatiću. On nije moj muž, ja sam rekla da sam se udala za unuka Rahele Ferari, ali ne bih smela mnogo da pričam o tome. Evo svi prisutni ukućani nisu čuli da sam ja izgovorila njegovo ime. On želi da postane proslavljeni pevač i iskoristio je ovu priliku jer se poznajemo da napriča mnogo laži o meni i da sebe proslavi", tvrdi Atina.

Foto: Printskrin/TV Happy
Foto: Printskrin/TV Happy

Nakon toga produkcija je nazvala Krečara i pokušala da od njega sazna nešto više.

"Trenutno sam u Banjaluci. Ne želim ništa da komentarišem, svi mi znamo ko je ko i ko laže a ko ne laže. Ne želim uopšte da se nastavljam i da trošim svoje vreme na takve osobe. One hoće da dobiju na reklami, ali na takav način se ne dobija uspeh. Na svirci sam i nemam više šta da komentarišem", rekao je Srećko.

Njegove reči još više su još više izrevoltirale Atinu te je ponovo ustala da se brani.

"Ja sa njim imam dve - tri slike sa nastupa i to je to, nemam nikakvih dodirnih tačaka sa tim čovekom. Nastupili smo zajedno samo jednom. Čula sam o njemu neke priče koje je on govorio za mene. Zvao me par puta da mi kaže kako sam ja pričala o njemu da je narkoman i slično, što i jeste tako, ali nisam ih ja izmislila nego sam čula od ostalih kolega. Zašto me nije sačekao da izađem napolje i rekao mi sve šta misli, a ne ovako javno. Jedno je sigurno, Krečar je uspeo da dobije 5 minuta slave"

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track