SERGEJ GOST SVADBE VEKA: Mićunovoj ćerki pevam pesmu za prvi ples
Foto: Printskrin

SERGEJ GOST SVADBE VEKA: Mićunovoj ćerki pevam pesmu za prvi ples

Stars -
Drago mi je što su me pozvali, Brana i njegova porodica su moji veliki prijatelji. Posebno mi je drago što ću otpevati pesmu za prvi ples

Pevač Sergej Ćetković, koji će pevati na svadbi ćerke Brana Mićunovića, otkrio je da će otpevati pesmu za prvi ples.

"Sutra putujem u Crnu Goru da bih bio na svadbi Andree Mićunović. Drago mi je što su me pozvali, Brana i njegova porodica su moji veliki prijatelji. Posebno mi je drago što ću otpevati pesmu za prvi ples. Pevaću pesmu Pogledi u tami, jer je mlada izrazila želju da to bude ta pesma", rekao je Sergej.

S obzirom na to da Ćetković uskoro nastupa u klubu Kasina, pitali smo ga sprema li neka iznenađenja za publiku u Beogradu.

"Nisam čest gost po klubovima, ovo će biti prvi klupski nastup u Beogradu posle nekoliko godina. Trudiću se da budem što opušteniji u te sitne sate", rekao je pevač i dodaje detalje u vezi sa novom pesmom koju treba uskoro da izda.

"Pesma je drugačijeg ritma, svakako neće biti balada. Biće iznenađenje i za publiku i za kolege", rekao je on. Sergej uskoro proslavlja 15 godina karijere i 15 godina braka i ne krije da mu je emotivni život neizmerno bitniji od karijere.

"Najbitnije je ono što imaš sa porodicom, bez obzira na sve karijere ovog sveta. Ako nemaš podršku porodice, svoju mirnu luku, sve ostalo nema smisla. Kao riba u horoskopu, moja mašta je intenzivna i trudim se da je kontrolišem. Želja mi je da ostanem što više mlad i dete u duši, da ne ostarim kao većina mojih prijatelja koji su se preko noći predali i zaboravili da su i oni nekad bili deca", rekao je pevač.

Foto PR
Foto PR

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track