ATINA FERARI: Topalko voli otpozadi, a ja da sam na njemu!
Foto: Damir Dervišagić

Otkrila perverzije

ATINA FERARI: Topalko voli otpozadi, a ja da sam na njemu!

Stars -
Uglavnom je dolazio kod mene kući, pošto ja živim sama, a često smo se, kada završi nastup, nalazili u hotelu, rekla je starleta

Igračica Atina Marković, poznatija kao Atina Ferari, otkrila je da je imala seksualne avanture sa pevačem Milanom Topalovićem Topalkom i ispričala koje poze su isporbavali u krevetu.

"Bila sam sa Topalkom oko dve godine u vezi, ali nam nije išlo pa smo raskinuli. Uglavnom je dolazio kod mene kući, pošto ja živim sama, a često smo se, kada završi nastup, nalazili u hotelu. Tokom seksa nismo radili izopačene stvari i perverzije, ali sam ja volela da budem na njemu, dok je on voleo da me je..e otpozadi", otkrila je Atina i tvrdi da joj nije smetalo što je ljubavnica čoveka koji je u braku.

"Vodim se devizom: Sve što je zauzeto, može biti oduzeto. Uostalom, i njegova žena se viđa sa drugim muškarcem i zato se nije usudila da mi preti. To je i razlog što se ne bori za Milana. Jedno veče smo se sreli u klubu, kada smo on i ja nastupali zajedno. Samo me je popreko gledala, ali nije ništa rekla jer je bila sa ćerkom", rekla je starleta.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja