DAŠA IZ LEGENDI: Oliver Dragojević dobija novac da ne peva u Srbiji!
Foto: Marina Lopičić I Beta/hina/damir Hainski

Zoran Dašić o stanju na estradi

DAŠA IZ LEGENDI: Oliver Dragojević dobija novac da ne peva u Srbiji!

Stars -
Sve bi to izgubio kada bi došao ovde i šta čovek da rizikuje zbog manje sume koju bi dobio ovde, rekao je Dašić

Osnivač i vođa grupe Legende Zoran Dašić Daša revoltiran je stanjem na muzičkoj sceni, za koje kaže da je spalo na niske grane. On smatra da zvezde za koje niko nije čuo pričaju o basnoslovnim zaradama, čime stvaraju lažnu sliku o ljudima sa estrade, kao i to da Oliveru Dragojevići plaćaju da ne peva u Srbiji.

"Pretpostavljam da ima novčanu nadoknadu za to što ne dolazi. I da bi sve to izgubio kada bi došao ovde i šta čovek da rizikuje zbog manje sume koju bi dobio ovde. Ima neke razloge sigurno, ja ga ne poznajem", rekao je Dašić u emisiji "Svoj na svome s Nenadom Milenkovićem".

http://www.youtube.com/watch?v=KZehnT8TjFQ

"Ruku na srce, mene je strašno sramota što se bavim ovim poslom. Izgubila se mera, kao i u svemu, sve je degradirano. Sve se uopštava i mi smo gurnuti u isti koš s ostalim i ljudi te ne razlikuju".

http://www.youtube.com/watch?v=F2Sn0LvZQNs
Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Podsećamo, hrvatsko pevač nekoliko puta jasno je dao do znanja da ne postoji šansa da napravi koncert u Beogradu jer, kako je rekao neke rane ne mogu da se zacele."Ne znam, ima rečenica "nikad ne reci nikad", ali mi se čini da neke stvari koje sam sebi zacrtao u životu nikad. Meni se tamo ne ide i to je sve", rekao je nebrojene puta Dragojević.

(Naše novine)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track