SRPKINJE UŽIVAJU: One su upecale milijardere
Foto: Profimedia

Imaju recept kako se udati za bogataša

SRPKINJE UŽIVAJU: One su upecale milijardere

Stars -
Neke od lepotica sa ovih prostora uspele su da postanu supruge svetskih tajkuna, čime su sebi obezbedile lagodan život
1 / 2 Foto: Profimedia

Srpkinje su oduvek važile za lepotice pod čije noge su padali bogataši iz celog sveta.Sedamdesetih godina prošlog veka malo koji moćnik ostao je imun na lepotu i šarm Olivere Katarine, s kojom nijedna žena nije mogla da se poredi. Pred njom su na kolena padali Alen Delon, Salvador Dali i Akira Kurosava. Kasnije je Suzana Mančić osvajala muška srca, ali ni jedna ni druga nisu imale sreće da se skrase kraj nekog muškarca s veoma dubokim džepom. Za razliku od njih, Srpkinja koja je rođena u Hrvatskoj Slavica Radić osvojila je prebogatog Bernija Eklstona, vlasnika Formule 1. Tek nekoliko decenija kasnije naše lepotice su otkrile njen recept za osvajanje milijardera, a Kurir vam, pored nje, predstavlja i ostale žene koje su udajom sebi obezbedile VIP tretman u celom svetu i uživanje u luksuznom životu.Slavica EklstonNekadašnja mis Jugoslavije Slavica Radić (57), Srpkinja iz Rijeke, udala se za 28 godina starijeg i 19 centimetara nižeg Bernija Eklstona. Oni imaju dve ćerke, Tamaru i Petru. Udajom za vlasnika Formule 1 bivša manekenka i Armanijevo zaštitno lice inkasirala je 280 miliona evra u imovini i 3,2 milijarde dolara u deonicama. Njih dvoje su se razveli posle 23 godina braka, a Slavici je tom prilikom pripalo čak 1,12 milijardi dolara. S tom cifrom ona je ubedljivo prva na Tajmsovoj listi najbogatijih raspuštenica na svetu.Ivana BerendikaIvana Berendika još jedna je članica grupe Models koja je sebi udajom obezbedila dobar život. Ona se na večnu ljubav zaklela suvlasniku „Gugla“ Tomasu Jermoluku 2006. na Bahamima. Žive u Majamiju, u vili vrednoj sedam miliona dolara, ali često plove po svetu na svojoj jahti. Ona se bavi dizajniranjem skupocenog nakita i odlično zarađuje. I njoj suprug ispunjava svaku želju i poklanja skupe stvari, a najvredniji je mobilni telefon optočen dijamantima, koji je platio pola miliona dolara. Još uvek nemaju decu.

Naslednici brojnih fabrika... Ivana Božilović i Endru Fajerstun
Naslednici brojnih fabrika... Ivana Božilović i Endru Fajerstun

Ivana BožilovićManekenka i glumica Ivana Božilović 2008. rekla je sudbonosno „da“ Endruu Fajerstunu, praunuku osnivača kompanije za proizvodnju guma „Fajerston“. Ivana je rođena u Beogradu, ali je odrasla u Čikagu, gde je počela da se bavi manekenstvom, a potom i glumom. Pre nekoliko godina našla se na listi 100 najseksepilnijih žena sveta. Ona je jednom prilikom izjavila da se udala za Endrjua zato što čvrsto stoji na zemlji i ne ponaša se kao bogataš.

Na svadbu potrošili 30 miliona dolara... Sandra i Andrej Meljničenko
Na svadbu potrošili 30 miliona dolara... Sandra i Andrej Meljničenko

Sandra MeljničenkoSrpkinja koja nikada ne mora da brine za svoju budućnost jeste Sandra Meljničenko. Članica prve postave grupe Models postala je supruga ruskog tajkuna Andreja Meljničenka 2005, koji je težak 11,6 milijarde dolara. Na njihovu svadbu u Nici potrošeno je čak 30 miliona dolara. Andrejeva primarna delatnost jeste proizvodnja ugla i đubriva. Priča se da ga je Sandra osvojila tako što mu je na prvom sastanku poklonila sat vredan 20.000 evra. Sada on njoj poklanja kule i gradove, od jahte „A“ do ostrva u Tihom okeanu i na Maldivima. Imaju ćerku Taru.Jelena bin DraiBivša mis Jugoslavije Jelena Jakovljević, sada Bin Drai, posle nekoliko godina karijere modela u Dubaiju udala se za Arapina Saida 2008. Njegovo bogatstvo je procenjeno na šest milijardi dolara. Saidova porodična kompanija „Bin Drai enterprajzis“ bavi se uvozom čelika i građevinskog materijala, kao i izgradnjom, prodajom i iznajmljivanjem nekretnina, i to na najskupljim lokacijama u Dubaiju. Jelena na svoje ime ima lanac salona lepote za žene i muškarce, sopstveni modni brend, ali i luksuzni hotel „Park plejs“. Imaju troje dece.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track