BISERI STARLETA IZ PAROVA: Prvi maj je, kao, neradni dan!
Foto: DADO DJILAS

Učesnice rijalitija briljirale u odgovorima

BISERI STARLETA IZ PAROVA: Prvi maj je, kao, neradni dan!

Stars -
Milica Živanović, Ružica Veljković, Senada Nurkić, Kristina Marković i Tijana Maksimović barataju alatom kao pravi majstori

Prvomajski praznik slavi se i u rijalitiju „Parovi“.Praznik rada poslužio je kao još jedan dobar povod za ludu zabavu u luksuznoj vili u Zemunu sa Mimi Oro, Ružicom Veljković, Macom Diskrecijom, Tijanom Ajfon i Atinom Ferari. Starlete su se potrudile da Prvi maj bude praznik za oči. Osim što su pokazale svoja seksi tela, rijaliti radnice baratale su alatom kao pravi majstori, pa su se u jednom trenutku ustremile čekićima i brusilicama na silikone. Osim šala na račun svog izgleda, učesnice „Parova“ i svojim odgovorima nasmejaće vas do suza.Ružica Veljković prva je pokazala šta „zna“ o ovom prazniku!Šta je Prvi maj?- To je ono praznik kao neradan dan.Kad je počeo da se slavi?- Uh, isto pitanje smo imali i u kvizu znanja. Ne znam tačno, davno je to bilo.Imaš li neke posebne želje?- Naravno! Želim jedan „roleks“.Ni Atina Ferari se nije proslavila u poznavanju istorijskih podataka, ali je zato objasnila kako ona doživljava 1. maj.Gde ti obično dočekaš prvomajske praznike?- Sa mojim Milanom Topalovićem Topalkom. Volela bih da smo i ove godine zajedno, ali teško.Šta predstavlja ovaj praznik?- Pa vreme koje treba da provedemo u prirodi, da se mi koji udarnički radimo odmorimo.Koje je godine zvanično počeo da se obeležava Prvi maj?- Joj, ne znam to, daj da ti pričam kako ga slavim na Fruškoj gori.

Spremne za svaku akciju... Tijana Ajfon, Maca Diskrecija i Atina Ferari
Spremne za svaku akciju... Tijana Ajfon, Maca Diskrecija i Atina Ferari

Tijana Ajfon bila je kratka i jasna.Da li znaš šta je Prvi maj?- To je državni praznik i neradan dan.Šta onda radiš tog dana?- Ja se sunčam, kupam, a uveče se vidim i sa prijateljima.Kad je počeo da se proslavlja?- Pojma nemam, nekada davno.Mimi Oro pokušala je da dominira.Radiš li za Prvi maj?- Ha, ha, e baš ne radim. Tada se odmaram i uživam.Kako uživaš?- Na livadi sa prijateljima.Šta ćeš da radiš kad ti istekne mandat za starlete?- Postaću direktorka banke i videćete kako se radi.Međutim, Maca Diskrecija ih je sve „zafrknula“ svojim „znanjem“.Zašto ti voliš Prvi maj?- Zato što se na taj dan najedem kobasica i mesa.Ima li uveče seksa?- To ostavljam za dan posle. Tada se vidim sa macanom i onda sve nadoknađujem.Kad je počeo da se proslavlja ovaj državni praznik?- Ne znam stvarno.

Brušenje... Učesnice parova
Brušenje... Učesnice parova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track