MILAN IZ NEVERNIH BEBA: Folk psihologija je uzeti novac po svaku cenu!
Foto: Printskrin

MILAN IZ NEVERNIH BEBA: Folk psihologija je uzeti novac po svaku cenu!

Stars -
Jeftin obrazac kako napraviti od sebe nešto što je važno. Uzeti novac po svaku cenu, novac je najvažniji i najvažniji je da imaš odvratni estradni osmeh od milion dolara

Milan Đurđević, frontmen Nevernih beba, otkrio je da niko iz benda ne sme da pije pred nastup i to pravilo važi 20 godina.

"Naša muzika ima neku drugu, intelektualnu priču. Nema seksa, droge i alkohola, to je fazon iz sedamdesetih godina, a i rokenrol je evoluirao od tada. Mi hoćemo da uživamo u svemu", rekao je Milan, koji je rekao da odavno nije imao tako dobru inspiraciju da je veoma brzo i lako uradio deset pesama.

"Zaljubio se u poznim godinama, ali tužno", našalio se Vlajko.

"Desilo se mnogo toga lepog prošle godine, koncert u Areni... Znate, 20 godina na sceni u Srbiji nije lako. Ovo je vreme daj narodu hleba i igara, a mi želimo da ih dodirnemo iznutra i to je jako teško. Kada ujutru ustanu, ljudi prvo pomisle kako da prežive, o egzistenciji i borbi za život, mi mislimo da je ljudima potrebno uneti malo harmonije", rekao je Milan u Život u trendu.

"Meni ovo nikada nije bio posao. Meni je ovo strast, ako bi prestao da uživam u ovome, prestao bih da sviram. Hteo sam slobodu, da glasno razmišljam... Prošao sam kompletnu rok psihologuju, dok je folks psihologija zabava po svaku cenu. Jeftin obrazac kako napraviti od sebe nešto što je važno. Uzeti novac po svaku cenu, novac je najvažniji i najvažniji je da imaš odvratni estradni osmeh od milion dolara. Mi nismo estradni bend, mi se bavimo mnogo važnim stvarima u životu. Divne stvari smo radili u životu, jer naša muzika je pomogla mnogima i dala snagu", rekao je Milan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track