ŽELJKO ŠAŠIĆ UZVRAĆA UDARAC: Dara Bubamara ima kratke noge i fura lažni glamur!
Foto: Damir, Kadić

Novi rat na estradi

ŽELJKO ŠAŠIĆ UZVRAĆA UDARAC: Dara Bubamara ima kratke noge i fura lažni glamur!

Stars -
Ona hoće da vozi mercedes S klase, iako svojim kratkim nožicama ne može da dohvati papučicu, rekao je pevač

Željko Šašić je uzvratio udarac Dari Bubamari rugavši se njenom fizičkom izgledu, nakon što ga je nazvala psihičkim bolesnikom kojeg je dotukao razvod.

Željko Šašić na pomen novosadske pevačice Dare Bubamare bez zadrške je prokomenarisao kako ona po svaku cenu želi da bude predmet tabloida, pa tako jednog dana u prvi plan stavlja silikone, a drugog dana svoj skupi automobil.

"Nisam komentarisao Darine grudi, nego sam govorio o alavosti za medijskim prostorom, o potrebi da se bude u žiži po svaku cenu. Ona hoće da vozi mercedes S klase, iako svojim kratkim nožicama ne može da dohvati papučicu. Taj lažni glamur bio je pozadina priče", rekao je Šašić.Inače, Šašić kaže da njemu danas ne prija da bude u žiži, jer "oni pevači koji su trenutno zvezde nezasluženo uživaju u tom statusu".

"Granice se stalno pomeraju nadole, u negativnom smislu. Sve što je šok i užas, tri dana je šok i užas, a onda se prihvati kao normalno. I tako, na svaka tri dana, potonemo još dublje. Ne prestajemo da tonemo. Logično je da u tome najbolje plivaju najgori, najnemoralniji, koji su spremni na sve", rekao je Šašić.

(Vesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track