RUŽICA NAPUŠTA PAROVE: Modelsica hoće Akija da strpa u zatvor!
Foto: Cile, Dado

Ide da svedoči protiv bivšeg

RUŽICA NAPUŠTA PAROVE: Modelsica hoće Akija da strpa u zatvor!

Stars -
Bivša modelsica je dobila poziv sida na kojem treba da svedoči protiv bivšeg dečka Andrije Markovića Akija zbog batina koje je dobijala

Ružica Veljković biće druga takmičarka Parova koja će iz vile u Zeminu otići u Palatu pravde. Naime, Ružici je uručen poziv da se kao svedok pojavi 28. maja kako bi pred tužiocem dala izjavu o nasilju pevača Andrije Markovića Akija.

S obzirom na to da ga je javno optužila da ju je tukao, zbog čega je izgubila bebu Prvo javno tužilaštvo je počelo istragu.

"Ukoliko Ružica izađe do tada, otićemo zajedno iz porodične kuće, ako ne produkcija će je pustiti da bude saslušana i ja ću ići da je vidim. Obe smo dobile poziv da se u slučaju protiv Akija, koji je mogao da mi ubije dete, pojavimo u svojstvu svedoka. Pošto je Ružica ušla u rijaliti, ja sam već dala izjavu pred sudijom dok će to ona učiniti uskoro.

Prvi put sam opravdala njeno odsustvo, sad nisam htela da odlažem da ne ispadne kako beži", rekla je Ružičina majka Tatjana.

"Ispričala sam sudiji da me je Ružica tu noć kroz suze zvala i molila da je spasem. Rekla mi je da ju je tukao i da je zaključana u njegovom stanu. Uplašena da je ne ubije pozvala sam policiju, a ona je uspela da izađe iz stana. Suprug i ja smo je odveli u Urgentni centar i policiju, gde je napravljen zapisnik.

Na saslušanju je i ispitivan Akijev otac Dragan, koji je ujedno i njegov advokat.

"Pokušao je nasilje svog sina da opravda time što je insistirao da kažem da li se moja ćerka i posle te noći viđala sa njegovim sinim Akijem. On tvrdi da su se u Požarevcu videli još deset puta, ali ja mislim da su samo razmenjivali poruke. Za Akija sam čula da svašta priča o nama, ali mene to ne interesuje meni je bitno moje dete", besna je Tijana.

Podsetimo, Ružica je u rijalitiju Parovi otkrila da ju je tukao i da je morala da abortira iako nije htela.

"Nosila sam Andrijino dete i abortirala sam. Sve se desilo slučajno. Bili smo u vezi i nismo pazili, pa sam zatrudnela. Andrija je prvo pričao da smo mladi i da oboje treba da gradimo karijeru, da bi posle pet dana promenio mišljenje i rekao da, ako ja želim dete, mogu da rodim".

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Ružica je dodala da se neodlučni Aki još nekoliko puta predomišljao, i u suzama, nastavila:"Posvađali smo se i to je bila paklena svađa, ali nije se završila batinama, kako je uvek bio slučaj. Posle nekoliko dana, kada sam završila pregled u bolnici “Narodni front“, Andrija i ja smo se spuštali niz ulicu i tu smo opet počeli da se svađamo", ispričala je Ružica.

Inače, Andrija Marković je demantovao sve navode Ružice Veljković, tvrdeći da je sve o batinama neistina.

http://www.youtube.com/watch?v=CbxnJoHp8G8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja