Najnovije vesti

ANA TRAŽI NOVU DŽUKELU:  Novinari, nađite mi dečka!
Foto: Damir Dervisagic

KNezadovoljna emotivnom situacijom

ANA TRAŽI NOVU DŽUKELU: Novinari, nađite mi dečka!

Stars
Pevačica je najavljivala da će promovisati novu pesmu, a kako je još nije snimila, potrudila se da bude u žiži javnosti kuknjavom što nema dečka

Ana Nikolić grdne muke muči sa emotivnom situacijom. Nije se potresla što je odložila predstavljanje svoje dugo najavljivane nove pesme, već joj je problem ljubav. Kada nema pesme, i to je dovoljno da se nađe u centru pažnje.

"Moja emotivna situacija je, kao i uvek, komplikovana. Tražim novu džukelu", kazala je Ana parafrazirajući jedan svoj hit posvećen isto tako velikoj ljubavi.

Gladna medijske pažnje, ona je čak zamerila novinarima što je skoro nisu spojili ni sa nekim.

"Novinari, nađite mi dečka! Neću da mi novi dečko bude oženjen ili kontroverzni biznismen ili tako nešto. Neka bude lep, mlad i pametan. Valjda će se naći i takav", poželela je pevačica.

Ona je obukla čipkasti kombinezon iz svoje modne linije „Angels“, koji je otkrio sve što nije trebalo. Višak kilograma je upadao u oči i salo je sevalo na sve strane. Ono što je pohvalno jeste da je pevačica najzad obukla veš, ali bele boje. On je bio u jakom kontrastu s crnim kombinezonom pa se pri svakom njenom pokretu videlo kakve gaćice nosi.

Ana kaže da je na dijeti i da je zbog toga nervozna.

"Vežbanjem i gladovanjem vraćam staru kilažu. Kad probušim kašiku, mnogo sam gladna, a kad sam gladna, strašno sam nervozna", rekla je pevačica.

(Alo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...