NOVI ŠOK U PAROVIMA: Hasan Dudić ušao u Zmajevo gnezdo!
Foto: Printskrin

Vratio se nasilnil

NOVI ŠOK U PAROVIMA: Hasan Dudić ušao u Zmajevo gnezdo!

Stars -
Iako je pretukao Jelenu Golubović i navodno je zbog svog postupka diskvalifikovan, nije jasno šta Hasan ponovo radi u rijalitiju

Hasan Dudić ušetao je u posebnu prostoriju vile u kojoj je smešten Zmaj od Šipova zajedno sa svojim Zmajicama, a da li će ponovo postati i ukućanin luksuzne vile znaće se u narednom periodu.

Iako je pretukao Jelenu Golubović i navodno je zbog svog postupka diskvalifikovan, nije jasno šta Hasan ponovo radi u rijalitiju.

Podsetimo, incidentu je prethodio verbalni sukob između njega i Jelene Golubović. Ona je tražila da se Dudić prekrsti ako ne laže, na šta je on odgovorio: „Ja se ne krstim, budalo jedna. Ali veći sam Srbin od tebe, a ti si kopilanka, ne znaš ko te je sklepao. Hoćeš da te spucam, budalo, ti si luda. Idi leči se.“Posle niza uvreda, Hasan je nasrnuo na nju udarivši je pesnicom u potiljak, a potom ju je šutnuo u glavu urlajući: „Decu mi j***? Ubiću te!“.

Posle izbacivanja pevača iz rijalitija, reagovala je policija pa će tuća svoj epilog dobiti na sudu. Dudić je još jednom ušao u rijaliti kada se sreo oči u oči sa Jelenom Golubović.

Ulazak Hasana u Domacinsku kucu by paladaatina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track