BEŽALI JEDNO OD DRUGOG: Ana Marija i Vlada se izbegavali na žurci!
Foto: Printskrin

Bivši partneri u lošim odnosima

BEŽALI JEDNO OD DRUGOG: Ana Marija i Vlada se izbegavali na žurci!

Stars -
Bivši partneri vrteli su se po splavu, a prijatelji su im bukvalno označavali „vruće“ i „hladne“ zone. Ona je bila sa drugaricama, a on sa nekoliko prijatelja i nikako nisu želeli da ih fotografi uslikaju zajedno

Posle batina koje je dobila od Vladimira Stanojevića, koji joj je tada bio verenik, Ana Marija Žujović izbegavala je skupove na kojima je postojala mogućnost da ga sretne.

Međutim, došao je trenutak kada nisu mogli da izbegnu susret oči u oči, od kojeg su panično bežali i jedno i drugo u prethodnom periodu.Tačnije, u petak uveče njihov prijatelj pravio je žurku na poznatom prestoničkom splavu, povodom otvaranja letnje sezone, a bili su pozvani i fitnes instruktorka i voditelj.

"Prvo je došla Ana Marija, a tek kasnije Vlada. Ne možete da verujete koliko je to bilo smešno. Vrteli su se po splavu, a prijatelji su im bukvalno označavali „vruće“ i „hladne“ zone. Ona je bila sa drugaricama, a on sa nekoliko prijatelja i nikako nisu želeli da ih fotografi uslikaju zajedno. On se njoj smučio otkada su raskinuli, kada je fizički nasrnuo na nju, i zato ne želi ni da ga vidi", priča za naš list izvor koji se našao na licu mesta i dodaje da je posle toga svako sa svojim društvom otišao, ali u isti klub.

"To je bila jedina diskoteka koja radi do jutra i potrefilo se da su i jedno i drugo otišli tamo. Ali tamo je već došlo do „prepucavanja“. Prvo je Vlada naručio pesmu i dao bakšiš, a kada je instruktorka to videla, izvadila je još veću novčanicu i častila je muziku. Zatim su nastavili u krug da se takmiče ko će više da „okiti“ muziku. Zaista je bilo smešno", dodaje naš izvor.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track