Najnovije vesti

TOMA PANTERS: Ena Begović i ja imali smo ljubav na Pelješcu!

Muzičar otkrio da je bio zavodnik

TOMA PANTERS: Ena Begović i ja imali smo ljubav na Pelješcu!

Stars
Plesali smo nekoliko puta i jednom sam je poljubio, ali ništa više od toga nije bilo. Meni se ipak više sviđala njena drugarica Vedrana. Ena je išla svuda s nama, tvrdi učesnik Parova

Toma Jovanović, poznatiji kao Toma Panters, nakon prozivki da nije dobar frajer, u rijalitiju "Parovi“ pohvalio se da mu se u mladosti nabacivala pokojna hrvatska glumica Ena Begović.

Vođa grupe Crni pantersi ispričao je kako ga je jurila jedna od najlepših Jugoslovenki.

"Enu Begović sam upoznao 1974. godine na moru, na Pelješcu. Izašao sam s društvom u klub „Faraon“ na igranku. Mnogo dobro sam đuskao i Ena me je zapazila. Tamo je radila kao konobarica. Video sam da me gleda i da imam šanse kod nje. Posle igranke otišli smo u drugi disko-klub. Pričali smo i dogovorili se da se sutra vidimo na plaži", priseća se Toma. Pevač je otkrio da se ipak nije zaljubio u Enu.

"Nekoliko puta smo plesali i jednom smo se poljubili, ali ništa više od toga nije bilo. Meni se ipak više sviđala njena drugarica Vedrana. Ena je išla svuda s nama. Glumica je bila mnogo lepša kao dete. Rado je se sećam, a ja sam čovek koji je odbio Enu Begović", rekao je Jovanović.

Hrvatska glumica ostala je Tomi u lepom sećanju, a u jednom od ranijih intervjua otkrio je da je zaplakao kad je čuo vesti o njenoj pogibiji na Braču.

"Viđali smo se tokom sledeće dve godine na letovanju. Dogovorili smo se da dođe kod mene u Beograd. Međutim, to se nije desilo. Posle toga smo izgubili kontakt i više je nikad nisam sreo. Mnogo me je potreslo kad sam čuo vest o njenoj pogibiji", iskren je Toma.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...