GRAND POMEO BOSANCE: Evo zbog čega su Armin, Emina, Azra i Semir odustali od takmičenja

Loši uslovi

GRAND POMEO BOSANCE: Evo zbog čega su Armin, Emina, Azra i Semir odustali od takmičenja

Stars -
Kao što je poznato, nekoliko takmičara je napustilo Zvezde Granda samoinicijativno, a svi su iz Bosne i Hercegovine
1 / 3 Foto: Printskrin

Takmičenje je završeno za Armina Bijedića i Eminu Tufo iz Sarajeva, Azru Husarkić iz Tuzle te Semira Jahića iz Srebrenika, koji je važio za jednog od favorita za pobedu.

Kako saznajemo, takmičari koji potpišu ovaj ugovor devet godina su vezani za "Grand produkciju". Tako su u rekordnom vremenskom roku s YouTubea eliminirani svi snimci Armina Bijedića i Emine Tufo, koje je ranije postavila "Grand produkcija".

"Nisam odlučio hoću li pristati na uslove ugovora, a jedan od njih je da sam devet godina vezan za ugovor, što je puno. Imam još malo vremena da odlučim", tvrdi Armin.

Tuzlanka Azra Husarkić takođe demantuje navode da je diskvalifikovana te ističe da je sama odustala od daljnjeg takmičenja.

"Nisam diskvalifikovana, ispala sam u baraž, nakon čega sam odlučila da neću nastaviti takmičenje u "Zvezdama Granda". Dakle, odustala sam samoinicijativno, ugovor mi nikad nije ni ponuđen", ističe Husarkić.

O spekulacijama da je takmičenje "Zvezda Granda" za njega završeno, Semir Jahić svoje fanove obavestio je preko Fejsbuka.

"Dragi prijatelji, moram vam saopštiti da nije istina da sam napustio takmičenje, kako su neki mediji objavili, već jednostavno nije bio moj dan zbog prehlade i umora, što je rezultiralo ispadanjem u baraž. Žao mi je ako sam izneverio vaše poverenje i pokušaću da ispravim grešku u baražu", napisao je Jahić na Fejsbuku.

Foto: Printskrin/Youtube
Foto: Printskrin/Youtube

Naš izbor je hoćemo li prihvatiti uslove ugovora ili ne

"Ugovor "Zvezda Granda" nudi konkretne uslove za nekoga ko je tek počeo s poslom, ali za nekoga ko već radi i ima ekskluzivnu cenu, ugovor nije zahvalan. To je njihova ponuda, a naš izbor je hoćemo li to prihvatiti ili ne. Čovek nekad, jednostavno, mora odrediti životne prioritete" kazala je jedna od bivših učesnica "Zvezda Granda".

U međuvremenu, na svom Fejsbuku obratio se i Armin Bijedić i objasnio zbog čega je napustio takmičenje.

Dragi moji prijatelji, fanovi, kolege i svi oni koji su me podržavali i pratili za vrijeme mog takmičenja na ZVEZDAMA GRANDA.

Posted by Armin Bijedic - Zvezda Granda on Friday, May 15, 2015

(dnevni avaz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track