(VIDEO) CELA SRBIJA IDE NA ROBIJA VILIJAMSA: Evo šta kažu poznati o spektaklu
Foto: Reuters

SPEKTAKL NA UŠĆU

(VIDEO) CELA SRBIJA IDE NA ROBIJA VILIJAMSA: Evo šta kažu poznati o spektaklu

Stars -
Muzičari, glumci, sportisti i TV zvezde obezbedili mesto u dosad najvećoj VIP zoni, koja se gradi specijalno za Vilijamsov koncert

Na Ušću se gradi najveća VIP zona ikad, jer naši najuspešniji muzičari, glumci, sportisti i TV zvezde željno iščekuju koncert Robija Vilijamsa 17. juna!U prvim redovima na spektaklu u Beogradu biće i naši najpoznatiji muzičari - od Đuleta iz grupe Van Gog, Tončija Huljića, Željka Joksimovića, do mladih nada Sare Jovanović i Nevene Božović. Glumačku ekipu koja s nestrpljenjem čeka Robijev nastup u Srbiji predstavljaju Gordan Kičić, Aleksandar Radojčić, Nina Janković, Jelena Gavrilović, Andrija Milošević i Petar Strugar, a pridružiće im se i sportski par Ivana Đerisilo i Ognjen Kajganić, kao i TV lica Luna Lu, Boško Jakovljević, Una Senić i Antonija Blaće.- Robi Vilijams je ozbiljan šoumen, a to radi veoma spontano - istakao je Đule Van Gog, koji će koncert pratiti iz gold fan pita.

Svoje uzbuđenje ne krije ni Jelena Gavrilović.- Iako je inovativan, on je oldtajmer i ljudi vole tu njegovu klasiku. Užitak za sva čula, i za one koji vole da đuskaju i za one koji vole muziku, jedva čekam!Za Gordana Kičića Robi je veliki šoumen, a smatra da će produkcija biti izuzetno dobra na koncertu.Najveća zvezda- Kako svoju ćerku da krstim nekim pravim rok koncertom?! - pita se Kičić, a odgovara mu voditelj Boško Jakovljević:- Ja bih rekao da je on najveća rokenrol zvezda ovog trenutka.Aleksandar Radojičić za Robija kaže da pevač ne robuje trendovima, već uspostavlja svoje:- Takav koncert, tog formata mislim da je dugo očekivan - što misli i njegova koleginica Una Senić:- Robi svakako pomera granice!Tonči Huljić poručuje da na koncert vodi čak i svoju decu, dok Antonija Blaće dodaje:- Bila sam već jednom i mogu vam reći da to ne smete da propustite!Zove na plesSara Jovanović raduje se hitovima na Ušću:- Ne može da te ostavi ravnodušnim kad se pojavi onako, izbija iz njega nešto i moraš da mu se priključiš, da đuskaš i pevaš s njim. Jedva čekam da pevam sa Robijem .

Svi na UšćeNOVE VIP ULAZNICE PUŠTENE U PRODAJU!Ulaznice za koncert decenije prodaju se na blagajnama Eventima širom Srbije i regiona, po cenama za parter B od 3.990 i parter A od 4.990 dinara. Ulaznice za tribine koštaju 6.990 dinara, koliko košta i mesto u fan pitu, dok je gold fan pit 8.990 dinara.VIP zona je podeljena u dva dela i ulaznica za platformu VIP laundž s barskim stolovima košta 12.000, a mesto u gold VIP separeima je 24.000 dinara i rezerviše se grupno za šest do 12 osoba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track