ŠOK: Matora imala dečka sedam godina!
Foto: Dragan Kadić

Jovana pre „Parova“ raskinula hetero vezu

ŠOK: Matora imala dečka sedam godina!

Stars -
Tomićeva, za koju se od početka rijalitija priča da je lezbijka i da je imala seks s Ružicom Veljković, voli i muškarce, otkrivaju njeni prijatelji

Jovana Tomić Matora bila je u vezi sedam godina s Nemanjom Đorđevićem Šlemom, koga je ostavila pred ulazak u rijaliti „Parovi“.Iako se već mesecima priča da je lezbijka, što je donekle potvrdila kad je imala seks s Ružicom Veljković u tuš-kabini, njeni prijatelji tvrde da Matora voli i muškarce.- Tačno je da je Matora stalno u društvu lepih devojaka. Često ih dovodi u svoj kafić, ali nije lezbijka. Jeste da je nikad nisam video da se s momkom drži za ruke, jer nije u tom fazonu, ali ona je super - kaže Budimir Stevanović, Matorin prijatelj kog smo zatekli u njenom kafiću u Železniku.U priču se ubacio i menadžer lokala Miloš Manojlović.- Voli ona tako da pomeša muškarce i žene, kao što voli da meša i pića - kaže Miloš i dodaje:- Svi znaju da je imala momke. Bila je u vezi sedam godina. Tog momka je ostavila pre nego što je ušla u rijaliti. Matora je baš bila zaljubljena u Nemanju. Raskidali su nekoliko puta, ali mu se ona stalno vraćala. Znate kakva je već, bez dlake na jeziku i bez stida. Tako se prošle godine jednom napila i povatala se s njim u magacinu. Slučajno sam upao unutra, a ona mi je mrtva ladna rekla da radi popis - priča menadžer.Jovanini prijatelji naglašavaju da je za Matoru sve šou, ali da ne mogu da tvrde da su ona i Ružica imale seks.- Ružica je super riba, šta ima veze i ako su bile zajedno. Matora je avanturista i želi sve da proba, a to je i jedan od razloga što se prijavila za „Parove“ - kaže Ilija Cvetković, Jovanin drug.

Brat NikolaRUŽICA KORISTI JOVANUMatorin brat Nikola od početka rijalitija svim srcem podržava svoju sestru.- Matora je lutka naša, znam da o njoj pričaju svašta, ali ona nikad nije imala devojke. Ja sam upoznao dvojicu njenih momaka, super su tipovi. Ružica je koristi i ponižava, hvata je na njenu dobrotu i tu skuplja poene.

Žensko društvoIDE U TERETANU ZA LEZBIJKEKurir je došao do informacije da se Jovana Tomić potukla s dve devojke u teretani koja se nalazi u blizini njenog kafića.- Matora je ranije ovde trenirala, ali koliko znam, nikad nije pravila incidente. Ovde dolaze devojke koje žele da doteraju liniju, a kad im ja kažem da ću da ih sredim za muškarce, one mi odgovore da ih interesuju samo žene - kaže Milorad, vlasnik teretane.

Gradska čistoća Filip Đukić SKUPLJA SMEĆE NA ULICI KAO ČISTAČJoš jedan učesnik rijalitija „Parovi“ dobio je specijalan zadatak. Naime, Filipa Đukića produkcija je pokušala da iznervira nudeći mu posao na koji mnogi ne bi pristali, ali je on s oduševljenjem prihvatio da skuplja smeće i prazni kontejnere kao radnik gradske čistoće. Ružičin momak obukao je dobro poznati narandžasti kombinezon, skočio na kamion i krenuo na posao.- Jeste teško, ali mora da se radi - kroz smeh je rekao Đukić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track