UMALO OPŠTA TUČA U VILI: Šavija Matoru prozvala lezbijkom zbog Ružice
Foto: Dragan Kadić

Učesnice „Parova“ se čerupale

UMALO OPŠTA TUČA U VILI: Šavija Matoru prozvala lezbijkom zbog Ružice

Stars -
UMALO TUČA Nataša htela da bije Veljkovićevu, a onda napala Jovanu da je zaljubljena u „modelsicu“ jer ju je branila od nje

Ružica Veljković i Nataša Šavija su na ratnoj nozi od samog susreta u rijalitiju „Parovi“, ali njihov odnos je kulminirao u noći između subote i nedelje, pa je izgledalo da će se poubijati.Između ukućanki pale su teške reči, a kao i obično, Jovana Tomić Matora stala je u odbranu Veljkovićeve, želeći da se fizički obračuna sa Šavijom. I ko zna šta bi se desilo da Gastoz nije priskočio i razdvojio ih.

Ružičina zaštitnica... Jovana Tomić Matora
Ružičina zaštitnica... Jovana Tomić Matora

Sve je počelo tako što je Ružica prva provocirala Natašu.- Ti si mala prostitutka, kurvica - izazivala je Veljkovićeva i nastavila:- Kurvo, je.eš se za pare!Šavija je u besu skočila na Ružicu da je bije, a kada je Matora istrčala umesto Veljkovićeve pred nju, ona je poludela i izdrala se na Ružičinu zaštitnicu:- Matora, ti si raspala lezbijka i zaljubljena si u Ružicu, priznaj - siktala je Nataša, dok ju je Gastoz smirivao i odvlačio u stranu kako ne bi završila u izolaciji.(T. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track