BOŽE SAČUVAJ: Haris Džinović ikonu nazvao gatalicom!
Foto: Dragan Kadic

Opleo po pravoslavnim obeležjima

BOŽE SAČUVAJ: Haris Džinović ikonu nazvao gatalicom!

Stars -
VREĐA VERSKA OSEĆANJA Pinkovoj zvezdi Marku Stoliću, koji je u džepu nosio ikonicu sa likom Hrista Spasitelja, pevač sugerisao da je stavi pozadi, gde se ne vidi, ostali u žiriju se pobunili

Haris Džinović ikonu Hrista Spasitelja nazvao je gatalicom, što je šokiralo gledaoce koji su u subotu uveče pratili Pinkove zvezde.Naime, Marko Stolić, jedan od takmičara, u prednjem džepu pantalona nosio je ikonicu, koja se nazirala ispod tkanine.Član žirija je to primetio, pa umesto da se koncentriše na mladićevo pevanje, on mu je skrenuo pažnju na nešto drugo.- Kad imaš već te uske pantalone, izvadi taj telefon ili kutiju cigareta iz džepa, ocrtavaju se - rekao je Haris, na šta su mu i Marko, ali i voditelj Milan Kalinić sugerisali da mladić u džepu nosi ikonu.Pevač je onda dolio ulje na vatru.- To je gatalica?! Pa prebaci je u zadnji džep - rekao je Džinović i izazvao reakciju ne samo prisutnih u studiju nego i ostalih članova žirija, koji su stali Stoliću i svetinji u zaštitu.- Ikone su sasvim u redu, a ti svakako pevaš odlično - suprotstavila se Marina, na šta je Ceca dodala:- Ja razumem te ikone koje nosiš u džepu i mogu ti reći prijatno me je iznenadilo, kada sam čula da ih nosiš.

Iskritikovan na pravdi boga... Marko Stolić
Iskritikovan na pravdi boga... Marko Stolić

Miroslav Ilić je i sam iz džepa izvadio ikonu, koju nosi uz ključeve, i ponosno pokazao pred svima:- Marko, pogledaj! Da znaš da nisi jedini, i ja nosim ikone!Haris se više nije oglašavao, možda shvativši da je povredio verska osećanja.Kontaktirali smo i s mladim takmičarom, koji tvrdi da se neće odreći svojih amajlija, ma šta drugi govorili.- Ne znam zašto je to Haris rekao, ali imam i ja poruku za njega: Ne bavim se nikakvim magijama, vradžbinama, niti gledanjem u karte, ja samo verujem u Boga i smatram da sam uz njegovu volju došao dovde. Ikone nosim od prve emisije i nosiću ih uvek jer sam vernik - rekao je Marko za Kurir.

 Sveštenik Dimitrije Kalezić
Sveštenik Dimitrije Kalezić

Sveštenik Dimitrije KalezićIMA LI ON SLUHA KAD TAKO NIPODAŠTAVA?Sveštenik Dimitrije Kalezić osuđuje postupak.- To što je on rekao da se slučajno ne odnosi na relikvije iz njegove religije? Kako on tako nipodaštava ono što se u milionskom broju u svetu na visokom nivou poštuje i uvažava. Religija nije bagatelisanje. Da li on ima sluh za odnos sa realnošću - pita se Kalezić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track