Ćazim Osmani za Kurir Mrkonjić je odmah rekao: Nemoj da muvaš moju Anu
Foto: Damir Derviša

Intervju: Biznismen o druženju s poznatim parom

Ćazim Osmani za Kurir Mrkonjić je odmah rekao: Nemoj da muvaš moju Anu

Stars -
Mirno spavaj, Mrkonjiću Kazao sam mu da Bekutu ne bih startovao. Ona je dobar pevač i velika zvezda, najviše volim onu njenu poznatu „Kralj ponoći“

Kontroverzni albanski biznismen Ćazim Osmani Feliks, poznat po vezama sa srpskim pevačicama, ozbiljno razmišlja o preseljenju u srpsku prestonicu.U razgovoru za Kurir on otkriva u kakvim je odnosima sa bivšim devojkama Natašom Bekvalac i Anom Nikolić, ali i sa Milutinom Mrkonjićem, koji tvrdi da se nikada nisu upoznali. Ćazim trenutno boravi u svom hotelu u Poreču, a uskoro planira da svojom jahtom plovi duž Jadrana.Posle Nataše Bekvalac i Ane Nikolić, koju bi pevačicu ovog leta ugostio na jahti?- (smeh) Cecu. Njene pesme baš volim.U kakvim si odnosima s Anom i Natašom?- Sa Anom i Natašom sam u prijateljskim odnosima. Pevale su u mom hotelu u Poreču, a bile su i privatno.Da li je dolazila Sanja Maletić?- Nju publika nešto ne traži da dođe.A Indi?- Zvaćemo je da peva na Kosovu.Zašto si toliko zanimljiv srpskim pevačicama?- Često sam s njima u kontaktu. Živim noću i odlazim u mnogo klubova. Mnoge su i pevale kod mene.Priča se da si Aleksandri Prijović kupio stan?- Nemam komentar (smeh).

Sigurna luka... Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić
Sigurna luka... Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

Kako si upoznao Milutina Mrkonjića?- Upoznali smo kod Šabana Šaulića na slavi.Šta ti je rekao tada?- Nemoj ovu moju da muvaš.Da li bi je muvao?- Ne. Ona je dobar pevač i velika zvezda. Najviše volim njenu „Kraj ponoći“.Otkud da si tako blizak sa Šabanom?- Poznajemo se 30 godina. On je legenda.Kakav si mu savet dao u vezi sa Cucom?- Ne mogu mu ja dati savet. On bolje zna nego ja da nije mogao da spreči pisanje medija. Da li mu je sve to donelo dobro ili loše, on zna najbolje. Pokušala je da se napravi njegova slika kakva ne odgovara istini, što mu je napravilo porodični problem.Da li si u životu više potrošio na žene ili kocku?- Na kocku nešto više. Sigurno sam izgubio sto miliona evra.Kada ćeš da se ženiš?- Nikad. Bio sam dva puta oženjen i dosta mi je bilo.Čime se trenutno baviš?- Moj osnovni biznis su kazina. Moja braća i porodica Osmani bave se gradnjom. Moje kompanije su u Engleskoj, Španiji, Češkoj, Slovačkoj, Hrvatskoj, Rumuniji i na Kosovu. Želja mi je da u Beogradu sazidam hotel sa četiri zvezdice.

Vila na DedinjuMIRA TRAŽI DVA MILIONA EVRAZašto još nisi kupio Slobinu vilu koju si razgledao?- Prvo mi cena nije bila adekvatna. Najveći problem je što kuća treba da se legalizuje. To je usporilo prodaju. Mira Marković traži dva miliona evra. Kuća je u lošem stanju i zahteva renoviranje, koji bi me koštalo oko milion. Čekam odgovor od države da li ću moći da je legalizujem i dobijem potrebne dozvole za gradnju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track