(VIDEO) SPEKTAKL POD BIJELIM BREGOM: 8.000 Mostaraca uglas pevalo sa Zdravkom Čolićem
Foto: PR

Koncert za pamćenje

(VIDEO) SPEKTAKL POD BIJELIM BREGOM: 8.000 Mostaraca uglas pevalo sa Zdravkom Čolićem

Stars -
Svoj peti koncert u Mostaru Čola je započeo pesmom "Sinoć nisi bila tu", a onda su sledili njegovi i klasici "Ti si mi u krvi", "Jedna zima sa Kristinom", "Glavo luda"

Zdravko Čolić na stadionu Pod Bijelim Brijegom u Mostaru publici je priredio trosatni spektakl u kojem je uživalo oko osam hiljada njegovih fanova.

Na Čolinom koncertu u publici bilo je posetilaca svih generacija, kako iz Bosne i Hercegovine, tako i iz zemalja regijona, i kako to i obično biva, najviše pripadnica nežnijeg pola.

Svoj peti koncert u Mostaru Čola je započeo pesmom "Sinoć nisi bila tu", a onda su sledili njegovi i klasici "Ti si mi u krvi", "Jedna zima sa Kristinom", "Glavo luda"…, a publiku je počastio i novim hitovima kao što su "Što ti dadoh" i "Vatra i barut".

"Ja sam stari Mostarac u smislu dolaska u ovaj grad jer ovde imam prijatelja, porodice i svega ostalog. Svaki moj koncert u gradu na Neretvi meni je uvek drag. Osećam se kao čovek koji je tu živeo", rekao je Čola.

Njegov nastup pratile su atraktivne plesačice, a kao specijalna gosća nastupila je hrvatska violončelistkonja Ana Rucner.

Delić atmosfere iz Mostara...

Posted by Zdravko Colic on субота 20. јун 2015.

Klix.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja