GLUMA: Gastozove lažne suze pred finale Parova!
Foto: Printscreen

Šavija ne veruje Nenadu Marinkoviću

GLUMA: Gastozove lažne suze pred finale Parova!

Stars -
Odjednom je počeo da plače i mnogima je bilo jasno da je pesmu posvetio Mariji, koja za njega više ne želi da čuje

Nenad Marinković Gastoz pokazao je i svoju emotivnu stranu. On se posle skoro tri meseca boravka u „Parovima“ rasplakao, i to zbog bivše devojke Marije, koju je u kući često pominjao.Ipak, njegove suze nisu sve dotakle, a ponajmanje Natašu Šaviju, s kojom je bio u rijalitiju. Otkako su raskinuli, starleta iz Novog Sada baš i nema reči hvale za bivšeg.

Naime, Gastoz je ronio suze tokom emisije „Poželi pesmu“. On je Jadranki Barjaktarović naručio pesmu Cece Ražnatović „Ja ću prva“, a dok je ona pevala, bloger iz Pariza se rastužio. Odjednom je počeo da plače i mnogima je bilo jasno da je pesmu posvetio Mariji, koja za njega više ne želi da čuje. On je tražio Jadranki da mu još jednom otpeva istu pesmu i tada je počeo da gubi tlo pod nogama. Uz Ejminu pomoć je seo i nastavio da plače.Nataša Šavija je ovaj njegov potez okarakterisala kao dobru glumu i oštro osudila njegovo ponašanje.- Kad je Nenad u pitanju, mislim da je to bio fol. Tako je meni sve to izgledalo. I ono što je uradio Maci mi je bilo strašno. Devojka mu prišla da mu pomogne, a on je gura. Ne znam, stvarno mi deluje da folira zbog finala, izvinjavam se ako grešim - rekla je Šavija, a mnogi ukućani su se složili s njom.(N. Z.)

BesanGASTOZ GURNUO MACUGastozu je u jednom trenutku bilo toliko loše da su Ejmi i Maca pritrčale da mu pomognu. Kad je shvatio da bosanska starleta hoće da mu pruži utehu, besno ju je odgurnuo.- Beži, pusti me, bre - urlao je Marinković.Diskrecija se sklonila u stranu i više mu nije prilazila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track