SAHRANJEN MALI DUŠAN Matora: Bebo moja, umrećemo bez tebe!
Foto: Dragana U

Tuga i neverica: Jovana jecala nad bratančevim grobom

SAHRANJEN MALI DUŠAN Matora: Bebo moja, umrećemo bez tebe!

Stars -
Tomićeva napustila rijaliti „Parovi“ kako bi prisustvovala sahranila dvomesečnog sina brata Nikole, a jedna žena ju je sve vreme pridržavala jer nije mogla da stoji

Jovana Tomić Matora juče je napustila „Parove“ kako bi prisustvovala sahrani dvoipomesečnog bratanca Dušana, koji je pre tri dana preminuo zbog srčanih problema.Ona je uplakana stigla iz kuće u Zemunu na groblje Orlovača da se oprosti od bebe koju nije ni videla pošto se rodila po njenom ulasku u rijaliti.Matorino lice bilo je podbulo, a iako je bila pod dejstvom sedativa, nije mogla da se smiri dok je beli kovčeg spuštan u raku. Nju je sve vreme držala jedna žena jer nije mogla da stoji.- Obučena u crno, skrhana bolom, Jovana je zaplakala i pre nego što je prišla kapeli. Čim se pojavila na groblju, njoj je pozlilo. Ona nije prepoznala ljude koji su došli da im izjave saučešće jer je u šoku. Najteže joj je bilo da gleda brata Nikolu i snaju. Kad je krenula povorka, Tomićeva je jedva hodala, pa se oslanjala na jednu ženu - rekao je naš izvor i dodao da je Matoroj još teže bilo kad su se približili grobu.- Sveštenik nije prisustvovao sahrani, ali održan je minut ćutanja. Prvo je Jovanina snaja počela da jeca i doziva svoje dete: „Joj, zašto, bebo moja“, a potom su svi briznuli u plač. Matora je prebledela, noge su joj podrhtavale i umalo se nije onesvestila. Sve vreme je ponavljala: „Bebo, vrati se. Umrećemo bez tebe“ - završava naš izvor.Iako je doživela tešku porodičnu tragediju, Matora je zbog ugovora morala da se vrati u rijaliti, koji se završava u nedelju. Ostali učesnici su uz nju i trude se da joj na bilo koji način olakšaju ove trenutke, mada za nju trenutno utehe nema.

Poslednji pozdrav... Tužna povorka na Orlovači
Poslednji pozdrav... Tužna povorka na Orlovači

Matora se izjadalaZBOG BRATANCA UŠLA U RIJALITIMatora se sinoć u suzama obratila uživo tokom nominacija.- Preminuo je moj bratanac. Zbog njega sam ušla u rijaliti i živela sam za njega. Mnogo mi je teško. Trenutno sam u rijalitiju, a kod kuće bi mi bilo još teže jer ne bih izlazila iz njegove sobe - rekla je Matora.

Nije izdržalaBEBA UMRLA POSLE OPERACIJEJuče se u „Parovima“ pričalo o smrti Matorinog bratanca, a voditeljka Bojana Ristivojević je obavestila ukućane da je mali Dušan umro posle operacije na srcu.- Pre deset dana je bila operacija. Trajala je pet sati i posle tri dana je Matorina majka zvala produkciju i rekla da je beba loše. Nemojte ispitivati Matoru o ovome.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track