Nata u vezi sa Ivicom?

Zaiskrilo

Nata u vezi sa Ivicom?

Stars -
Bekvalčeva je navodno u ljubavi s bivšim fudbalerom Dragutinovićem, u čijem klubu „Magacin“ je pevala

Ima neka tajna veza...Nataša Bekvalac i bivši fudbalski reprezentativac Ivica Dragutinović u ljubavnoj su vezi, tvrdi dobro obavešteni izvor Kurira!

- Njih dvoje su početkom ove godine počeli da se druže, da bi ubrzo to drugarstvo preraslo u nešto više, iako o tome oboje ćute. Zbližili su se kad je Nataša počela da peva u beogradskom klubu „Magacin“, koji vodi Dragutinović. Koliko je privržen svojoj „drugarici“ govori i podatak da nije mogao da je odbije kad mu je nakon proslave srpske Nove godine u pomenutom klubu, u kojem je i tada pevala, predložila da odu u gej lokal - priča naš sagovornik.

O njihovom prvom zajedničkom izlasku u javnost pisale su i jedne dnevne novine, detaljno opisavši i kako su se pevačica i fudbaler proveli u gej klubu. Oni od tada veoma paze da ih neko ne uslika, pa i kad se viđaju, to čine u većem društvu. Sami su isključivo na mestima na kojima niko, po njihovoj proceni, ne može da ih vidi. Zbog toga su se valjda i začudili kad smo ih mi pozvali i pitali da li su u vezi.

- Nemojte, molim vas! Nismo se mi ni družili. Radila je kod mene dve svirke i nema razloga da se tu išta drugo komentariše - rekao je Dragutinović za Kurir, dok se Nataša i uvredila:

- Ma, da! I sa njim i s Vladom Vuksanovićem, ima li još neko?! Čoveka sam samo jednom videla, i to na tom prvom nastupu u „Magacinu“! - tvrdi Bekvalčeva.

Što se Nate tiče, ona je posle razvoda slobodna žena, ali je Dragutinović još u braku s Belgijankom Selin, s kojom ima tri ćerke.

(R. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track