PLODNI SINĐELIĆ GASTOZ: Nataša Šavija nosi moga sina!
Foto: Damir Dervišagić

Isplanirao mu budućnost

PLODNI SINĐELIĆ GASTOZ: Nataša Šavija nosi moga sina!

Stars -
Drago mi je da sam toliko plodan, da Sinđelićeva krv dobro struji. Mislio sam da je Zmaj plodniji od mene, rekao je Gastoz

Pošto je Nataša Šavija izjavila da je posle seksa u rijalitiju sa Nenadom Marinkovićem Gastozom ostala u drugom stanju, Gastoz joj poručuje da jedva čeka da joj vidi stomak. On je iz rijalitija Maldivi poručio da je već isplanirao budućnost njegovog sina.

"Pa prelepa vest. Već su me svi pocepali ovde, ode majica mode i tapete. Tolika je radost u kući u Maldvima. Ovo je već druga devojka trudna sa mnom. Biće da su jele previše salame i sve prebacile na mene. Drago mi je da sam toliko plodan, da Sinđelićeva krv dobro struji. Mislio sam da je Zmaj plodniji od mene", rekao je Gastoz.

Gastoz i Šavija
Gastoz i Šavija

"Znam da će to dete biri zdravo i lepo, dugo će da živi, biće najjači i najbrži fudbaler, već od malih nogu će da ode u najbolji klub na svetu. Moći će da izdržava majku i oca, koja ništa ne radi već izmišlja priče da je trudna. Sve najlepše zemlje da Nataši i jedva čekam da da vidim stomače i najverovatnije ću istetovirati njegovo ime na grudima", kroz smeh je rekao Gastoz.

Podsetimo, Gastoz je tokom rijalitija bio sa čak pet devojaka. Prvo mu se dopala Maca Diskrecija, zatim je bio sa Tijanom Ajfon, Natašom Šavijom, s kojom je rekao da mu je bilo najbolje. Na samom startu novog rijalitija Gastoz je bio sa Anom Spasojević, ali ga ona nije dugo zadržala, budući da se u sredu naveče polubio sa Zvezdom Granda Goranom Babić.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track