KRAH VELIKE LJUBAVI POSLE 4 GODINE: Raskinuli Maja Mandžuka i Bobin Filip!
Foto: Dado đilas

A taman su Živojinovići spremali svadbu

KRAH VELIKE LJUBAVI POSLE 4 GODINE: Raskinuli Maja Mandžuka i Bobin Filip!

Stars -
Filip i Maja su poslednjih nekoliko meseci konstantno imali problema i sitne nesuglasice, koje su prerastale u svađe, zbog čega su odlučili da stave tačku na četvorogodišnju romansu

Sin proslavljenog tenisera Bobe Živojinovića, sportski menadžer Filip, i glumica Maja Mandžuka odlučili su da stave tačku na četiri godine ljubavi i tri godine zajedničkog života u Americi. Sve češće nesuglasice u poslednje vreme dovele su do toga da par od pre nekoliko dana prekine svaki kontakt.

Filip i Maja su poslednjih nekoliko meseci konstantno imali problema i sitne nesuglasice, koje su prerastale u svađe, zbog čega su odlučili da stave tačku na četvorogodišnju romansu."Njihovo zajedničko društvo iznenađeno je novonastalom situacijom i svi su ubeđeni da je u pitanju samo svađa koju će prevazići. Oduvek su bili pojam skladnog para koji se međusobno dopunjuje i razume. Majine najbolje drugarice znale su da im u poslednje vreme ne cvetaju ruže iako su oboje škrti na rečima kada je njihov međusobni odnos u pitanju. Koliko znam, Filip je nedavno došao iz Los Anđelesa na odmor u Srbiju", rekao je izvor blizak Živojinoviću.

Da su problemi počeli nedavno, govori činjenica da je Filip na emotivan način u februaru čestitao Maji rođendan.

"Danas je rođendan mojoj najvećoj ljubavi i najboljem prijatelju. Život sa tobom je nešto posebno. Happy Birthday! Volim te najviše na svetu" pre samo pet meseci je napisao Živojinović, koji je ostao nedostupan za komentar povodom saznanja, dok se Maja nije javljala ni na jedan od poznatih brojeva.

Podsetimo, Filip i Maja su početkom 2011. godine uplovili u romansu, a već godinu dana kasnije započeli su zajednički život u Americi, gde Mandžuka radi kao producent, a Živojinović kao sportski agent.Brena zavolela Maju!

Pevačica Lepa Brena, koja Filipa voli kao svoje dete, podržala ga je i u izboru devojke, pa je Maja bila rado viđen gost njene porodične kuće na Bežanijskoj kosi. Kako se pisalo, Brena i Maja su čak jedno leto provele nekoliko dana zajedno na Zlatiboru.

"Volim sve devojke mojih sinova, slatke su, oni se toliko vole da ne mogu ništa drugo da kažem osim da ih volim. Filip je već stariji momak, valjda ume da izabere sam, meni se Maja sviđa", svojevremeno je rekla pevačica za nesuđenu snajku.

Muški Živojinovići izašli su u provod čim je najstariji Filip stigao u Beograd. Naime, najmlađi Brenin i Bobin sin, sedamnaestogodišnji Viktor odmah je organizovao izlazak u grad za bratovljevu dobrodošlicu, a pridružio im se i otac Slobodan. Meraklijski duh za kafane i žene Živojinovići su imali od koga da naslede, jer je Boba poznat kao veliki boem, tako da se zajedno uvek najbolje provedu.

Viktor se cele večeri trudio da ugodi bratu naručujući mu omiljene pesme i pića.
"Momci i Boba su sve vreme nazdravljali. Bili su izuzetno veseli tokom celog izlaska. Nisu bili sami, oko njih je bilo veće društvo. Viktor je sada u toj fazi da stalno izlazi, tako da ga svi vlasnici kafana i pevači poznaju", r3ekao je izvor.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja