Najnovije vesti

VATRENA STIHIJA: Umalo izgorela kuća Dina Merlina
Foto: Fg

Brza reakcija vatrogasaca

VATRENA STIHIJA: Umalo izgorela kuća Dina Merlina

Stars
Samo brzom reakcijom oko 90 vatrogasaca spasen je objekat u kojem bosanski pevač tokom leta boravi i odmara se s porodicom

Strašan požar koji je juče buknuo na Pelješcu i opustošio Trstenik umalo nije odneo i kuću Dina Merlina.

Samo brzom reakcijom oko 90 vatrogasaca spasen je objekat u kojem bosanski pevač tokom leta boravi i odmara se s porodicom.

Dino se u trenutku izbijanja požara nije nalazio u kući jer je u Sarajevu, gde u subotu ima veliki solistički koncert na stadionu Koševo.

"Kuća, srećom, nije izgorela. Na objektu su oštećena vrata i prozori. Dino je srećan što su vatrogasci uspeli brzo da reaguju i što se velika katastrofa završila bez žrtava. Nije stigao da ode tamo jer sprema koncert na Koševu. Da ne bi nestale neke vredne stvari iz kuće, trenutno je čuvaju njegovi prijatelji. Dino će put Hrvatske već u ponedeljak, kad će proceniti štetu i krenuti u obnovu oštećenja", kaže za Kurir izvor blizak kantautoru.

Pored Merlinove vile, vatrena stihija zahvatila je i jednu od najboljih vinarija u vlasništvu najpoznatijeg kalifornijskog vinara Miljenka Grgića, koji se pre nekoliko godina vratio u domovinu.

(LJ. R.)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...