MIKI ĐURIČIĆ BIJE PA SE KAJE: Nije rijaliti za mene, ja sam labilna ličnost!
Foto: Stefan Jokić

Miki pristao na nagodbu s tužilaštvom

MIKI ĐURIČIĆ BIJE PA SE KAJE: Nije rijaliti za mene, ja sam labilna ličnost!

Stars -
Priznao sam krivicu, verovatno će mi dati uslovnu kaznu, pošto sam priznao sve. Iskreno mi je žao, nasilje je poslednja stvar kojoj sam želeo da podlegnem, rekao je pčelar iz Kupinova

Bivši učesnik rijalitija “Hotel Maldivi“ Miki Đuričić saslušan je u Palati pravde zbog batina koje je naneo Ivanu Gavriloviću u pomenutom šouu. U Trećem osnovnom tužilaštvu Đuričić je priznao krivicu i dodao da se kaje zbog svega što je uradio.

Pčelar iz Kupinova ponovio da je udario Ivana Gavrilovića jer ga je provocirao. Kazna će mu biti izrečena sledeće nedeljeMiki Ðuričić juče je saslušan u Palati pravde jer je u rijalitiju „Maldivi“ pesnicama udarao Ivana Gavrilovića.Pčelar iz Kupinova pokušao je da objasni da mu je „pao mrak na oči“ jer ga je pevač provocirao. Rekao je da je bio revoltiran, ali da zna da nije smeo tako da odreaguje. On je istakao da je spreman da sklopi sporazum s tužilaštvom u zamenu za blagu kaznu, koja će biti određena u toku sledeće nedelje.Inače, Miki je imao problem u Palati pravde jer kod sebe nije imao nijedan dokument koji bi potvrdio njegov identitet.- Sva dokumenta su mi ostala na Pinku kad sam pobegao s „Farme“. Sad imam problem zbog toga u policiji. Nisam ih uzeo, a iskreno nisu mi ni bili potrebni sve dosad - počeo je priču Ðuričić, koji nam je priznao da u Kupinovu radi za 2.000 dinara dnevno, što je mnogo manje nego što je dobijao učešćem u rijalitiju.- Radim za dve crvene po ceo dan, sečem drva penzionerima u šumi. Tačno je da mnogo manje zarađujem nego što sam učešćem u rijalitijima, ali šta me briga, ovde mi ne može mrak pasti na oči. Meni nije mesto u rijalitiju osim ako mi ne ponude neki dobar novac. Vratiću se samo ako daju dosta para, ali iskreno, nije to za mene. Ja sam labilna ličnost - zaključuje pčelar koji je nekoliko puta u toku razgovora sa nama opsovao, zbog čega su ga policajci opominjali i govorili mu da će ga izbaciti napolje.

Miki Djuricic bije Ivana Gavrilovica

Posted by U Zmajevom gnezdu on четвртак 9. јул 2015.

(T. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track