IVAR GAVRILOVIĆ PRIZNAO: Kad se napijem, pojača mi se seksualni nagon!

Prestao da pije

IVAR GAVRILOVIĆ PRIZNAO: Kad se napijem, pojača mi se seksualni nagon!

Stars -
Kako više ne bih varao Marinu, prestao sam da pijem i evo već pet godina nisam okusio alkohol osim ako nazdravljam nekom bitnom datumu

Pevač Ivan Gavrilović, koji je nedavno napustio rijaliti “Hotel Maldivi”, otkriva da je zbog supruge Marine prestao da pije alkohol. On priznaje da ju je, iako je voli najviše na svetu, najčešće varao kada popije koju čašicu više.

"Kako više ne bih varao Marinu, prestao sam da pijem i evo već pet godina nisam okusio alkohol osim ako nazdravljam nekom bitnom datumu, i to samo jednu čašu vina. Kada sam shvatio da kada popijem nisam sav svoj i da ne znam šta radim, odlučio sam da batalim taj porok. Zašto bih sebi dozvolio da izgubim Marinu, sa kojom sam 16 godina u braku, zbog neke nebitne avanture koje se i ne sećam?", rekao je Ivan i dodaje da mu je brak prošao kroz krizu zbog njegovih gluposti." Takav sam da, kada popijem dosta alkohola, moji hormoni polude i više ne znam šta radim, naročito kada su žene u pitanju, jer mi se pojača seksualni nagon. Zbog toga smo Marina i ja imali dosta kriza, ali je ona jedan veliki laf i zahvalan sam joj što je preko mnogo čega prešla i očuvala našu porodicu. Imamo dva predivna sina, koji su naše blago, i ništa nije vredno da ih zbog toga prokockam i izgubim", ističe Ivan i priznaje da su ga i godine uozbiljile.

"Prošao sam svašta u životu i prošlo me je to ludovanje. Koliko god da i dalje volim da se zezam i uživam u životu, sada to radim na jedan zreo način. Videli ste da i u “Maldivima” nisam okusio alkohol, šta bi mi to trebalo u životu da napravim glupost pred kamerama sa nekom klinkom", rekao je Gavrilović.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track