KRISTIJAN ZAVODI RED NA FARMI 6: Seku i Daru ću terati da rade hiljade sklekova!
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

PRETI DISCIPLINOM

KRISTIJAN ZAVODI RED NA FARMI 6: Seku i Daru ću terati da rade hiljade sklekova!

Stars -
Pomagaću Bubamari i Aleksićevoj da smršaju, ako mi dopuste, a to može da se reši vežbama, savetima i zdravim režimom ishrane, poručuje za Kurir Golubović

Aleksandar Kristijan Golubović, koji se ozbiljno priprema za ulazak u rijaliti „Farma 6“ u septembru, za Kurir otkriva da će svakodnevno terati ukućane da rade hiljade i hiljade sklekova, kao što je on to radio u zatvoru.

Nekada žestok momak s beogradskog asfalta, a danas slikar i pisac u najavi, ističe da će dokazati narodu da je normalan i vredan dečko, koji će poznate ličnosti svojim primerom naterati da izbace loše navike i reše se poroka.- Pošto sebe smatram jedinkom, sigurno će se stvoriti neka grupa koja će reći: „Šta nam soli pamet kriminalac, koji je pola života proveo u zatvoru?!“ Vežbe su obavezne svakog jutra i držaću trening ljudima koji se budu normalno ponašali. Biću im Doktor Filgud! Držaću im i gimnastičke treninge jer oni mnogo doprinose fizičkom i psihičkom stanju. Pomogao bih Dari Bubamari i Seki Aleksić da smršaju, ako bi mi dopustile, a to može da se reši vežbama, savetima i zdravim režimom ishrane. Dokazaću da sam 300 puta kvalitetniji od tih pevaljki, starleta i ostalih g..ana. Od mene se može očekivati ustajanje u pet sati ujutru i obavljanje seoskih poslova, ali ću i crtati. Nema razloga da me se ukućani plaše jer neću biti kao Miki Ðuričić, luda Zorica Marković, Firči, Maca i Bojanić, koji su se tukli i pljuvali. Glavni cilj mi je da pomognem, a prioritet mi je da nekoga tamo odviknem od nikotina, droge i alkohola - objašnjava Kristijan.(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track