NE MIRIŠE GA: Kebu ujeo Brenin Bleki!
Foto: Aleksandar Jovanović

Folker napadnut u komšiluku

NE MIRIŠE GA: Kebu ujeo Brenin Bleki!

Stars -
Dok je Dragan Kojić ćaskao s Bobom u dvorištu kod Živojinovića, njihov pas, bugarski kraljevskiovčar, skočio je na njega i ugrizao ga za nogu

Dragana Kojića Kebu napao je pas Lepe Brene pre tri dana, kad je iz čista mira skočio na njega s leđa i ujeo ga za potkolenicu, zbog čega je morao da primi antitetanus.Kako saznajemo, folker je ćaskao s pevačicinim suprugom Bobom Živojinovićem u njihovom dvorištu na Bežanijskoj kosi sve dok ga Brenin Bleki, bugarski kraljevski ovčar, iznenada nije oborio na zemlju.

Kasno reagovaoBoba je istog trenutka reagovao, ali pas je već bio ugrizao njegovog komšiju, a kad mu je pružio ruku da ustane, pevač od bolova nije mogao da se osloni na nogu.- Otkako je Brena na letovanju u Hrvatskoj, Kojić svakodnevno svraća kod njenog muža jer su komšije i navikli su da se viđaju kad god imaju vremena. Kad su poslednji put sedeli u dvorištu, Keba nije mogao da veruje šta ga je snašlo. Napao ga je pas i ugrizao ga za potkolenicu iako je kod Živojinovića stalan gost i ljubimac ga već prepoznaje. Bobi nije bilo svejedno zbog ove neprijatnosti, pa je odvezao Kebu u hitnu - rekao je pevač.Kada smo pozvali Kebu, on je potvrdio naša saznanja.

Razmazio psa... Boba Živojinović
Razmazio psa... Boba Živojinović

Primio antitetanus- Znam tog psa, ali nikad se ne zna šta može biti. Verovatno je osetio ljubomoru prema mom maltezeru Paku, ili ga je ova vrućina udarila u glavu. Pas je uredno vakcinisan, ali morao sam da prođem lekarsku proceduru i primim antitetanus. Trenutno pijem tablete za ublažavanje bolova. Važno je da mogu da pevam - još se i našalio Keba.(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track