Leontina tajno krstila ćerkicu!

Skandal

Leontina tajno krstila ćerkicu!

Stars -
Dvogodišnja Lucija krštena u Crkvi Svete Petke na Čukarici bez znanja svog oca Filipa Pata, koji je besan zbog toga

Svetu tajnu shvatila bukvalno.Leontina Vukomanović je u ponedeljak u Crkvi Svete Petke na Čukarici krstila svoju dvogodišnju ćerku Luciju bez znanja detetovog oca Filipa Pata, saznaje Kurir.

- Nije imala izbora i krstila je dete na svoju ruku, jer da je obavestila Filipa, on bi joj to zabranio. Nikada nije držao do verskih običaja, protivio se čak i tome da devojčica uči himnu Svetom Savi „Uskliknimo s ljubavlju“, a Božić, Novu godinu ili Uskrs Filip je tretirao kao bilo koji drugi dan - otkriva naš sagovornik.

Pozvali smo Leontinu da proverimo ove navode, ali nam je ona samo kratko rekla:

- Prvi put čujem takvu informaciju. Moram da idem...

Ni Filip ništa nije znao o tome, niti nam je poverovao da se to desilo. Ali dva sata kasnije, kad se raspitao, sam nam se javio. Besan.

- Leontina jeste krstila Luciju u ponedeljak bez mog znanja! Kako i zašto, ne znam. Ne znam šta je tužnije, da li crkva koja krsti dete bez prisustva živog oca, koji se venčao u toj istoj pravoslavnoj crkvi kao pravoslavac, ili majka koja krsti dete bez znanja oca. Prosto je neverovatno dokle može da ide bezobrazluk moje bivše žene. Gde je tome kraj?! Zna samo ona i okruženje koje opravdava takve postupke. Svakako čestitam svom detetu krštenje - rekao je ljutito Pat za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track