Dino peva i po pljusku

Kišni čovek

Dino peva i po pljusku

Stars -
Merlina ni provala oblaka nije sprečila da dva puta izađe na bis pred 50.000 fanova na trgu u Novom Pazaru

Spektakl!Pazar to, do preksinoć, nije video! Glavni gradski trg i okolne uske uličice bili su premali za pedeset hiljada ljudi, koji su s Dinom u glas pevali: „Kad si rekla da me voliš„... Po žestokom pljusku, Merlin je pred zemljake dva puta izlazio na bis.

- Ovo je velika svečanost za mene... Posle 23 godine ponovo sam u svom dragom zavičaju, ponosan sam na vas - rekao je muzičar, pa zapevao „Iz početka“... Hitove je najavljivao evocirajući uspomene.

- Ovo odavde, nešto magično, pa mogu reći i drčno, drugačije, snažno me nosilo kud god da sam hodao po svetu. To je deo arhitekture koja je ugrađena u mene, u moje telo i moj duh. I nedostajalo mi je sve to, a evo, sad sam tu, spreman da sve to nadoknadim - kazao je Dino, što je izazvalo ovacije publike.

Posle se još setio da je poslednji put u Novom Pazaru bio na Dan mladosti, davno...

- Sad je ovde neka druga mladost! Danas sam se vozio ulicama Novog Pazara i ništa nisam prepoznao...Nakon koncerta, iako iscrpljen, nije krio zadovoljstvo.

- Novi Pazar za mene nije običan grad! Odavde je moj otac. Ovaj grad oblikovao me u ranom detinjstvu - naglasio je Dino.

Ljudi su bukvalno sedeli jedni drugima na glavama

Nije pevao „Aliju“

Dino nije preksinoć u Novom Pazaru otpevao pesmu „Alija“, a na pitanje novinara posle koncerta zašto, odgovorio je:

- To je pesma iz mog patriotskog repertoara, pevao sam je za vreme rata, i od tada nije više na mom repertoaru.

Rasim slušao Merlina

I Rasim Ljajić, ministar u Vladi Srbije, uživao je preksinoć u koncertu Dina Merlina iz bašte jednog udaljenijeg restorana. Merlin je, inače, u Novi Pazar došao četiri sata pre koncerta, a stigao je i da obiđe bližu rodbinu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track