(FOTO) POZE KAKVE JOŠ NISTE VIDELI: Maja Nikolić ko manekenka, ali joj fali 30 cm!
Foto: Instagram

Opustila se na odmoru

(FOTO) POZE KAKVE JOŠ NISTE VIDELI: Maja Nikolić ko manekenka, ali joj fali 30 cm!

Stars -
Maja čak ni na palubi ne skida štikle, a uz svaki bikini ima i posebnu obuću koja joj se slaže uz dezen kostima

Pevačica Maja Nikolić ne prestaje da nas iznenađuje stilom i pozama u fotografisanju, pa je tako bilo i ovog puta, dok uživa na grčkom primorju.

Umesto motocikla, koji joj je bio rekvizit za jahanje dok je bila u Beogradu, ovog puta se odlučila da među svoje međunožje stavi kormilo.

Njene obline i bujno poprsje, koje je pokazala na jahti kojom plovi grčkom pučinom, zaveli su mnogobrojne Grke koji svojim čamcima prate putanju kojom plovi naša pevačica. Maja čak ni na palubi ne skida štikle, a uz svaki bikini ima i posebnu obuću koja joj se slaže uz dezen kostima.

Kako saznajemo, ona na primorju uživa sa prijateljicama, dok je dečka ostavila u Beogradu, a vesela ženska ekipa ima čak i ličnog kuvara.

"Tačno je da krstarim Grčkom sa najboljim drugaricama. Super se provodimo same, dok me dečko čeka u Beogradu. Čitav dan uživamo jer imamo ljude koji su zaduženi sa čišćenje i kuvanje, pa je na nama samo da se dobro provedemo", rekla nam je Maja kada smo je pozvali.

Kako saznajemo, pevačica je pred put u Grčku dobila ponudu da od septembra bude deo čak dva rijalitija koji počinju da se emituju u Srbiji. Maja će morati narednih dana da donese konačnu odluku i saopšti je organizatorima po povratku u Beograd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track