PEVAČICA OTVORILA DUŠU: Gorela sam u paklu droge, preživela kidnapovanje, zatvor...
Foto: Instagram

Nikad iskrenije

PEVAČICA OTVORILA DUŠU: Gorela sam u paklu droge, preživela kidnapovanje, zatvor...

Stars -
Svoje tužno detinjstvo nikada nije pomenula u javnosti, ali nakon raznih kritika, odlučila je da progovori

Dunja Ilić koja je vrlo često na meti skandala i tračeva, odlučila je da napiše javnu ispovest.

Naime, sa svojih 25 godina ona je preživela nešto što neko nikada u životu ne preživi. Kako kaže, najgore stvari u životu je prošla ali ima svoj izduvni ventil koji mnogi osporavaju.

"Ako vas baš zanima, preživela sam kidnapovanje, batine, zatvor, razvod mojih roditelja, pa onda i svoj… Preživela sam bankrot, i to dva puta… I to na stašnim štiklama… Bila sam predmet sprdnje i izdaje bezbroj puta… A tad sam bila samo klinka… Ostavila sam drogu kao dobar dan… A gorela sam u paklu iste… Upoznala najvažnije ljude i završila najgore i najbolje zbog njih… Nekad mi je kosa loša, dobijem stomačić i po koju bubuljicu ali to sam ja! Čovek od krvi i mesa, nikakva fatalna lepotica… Samo jaka žena koja čeka muškarca koji će joj reći "Mala sve će biti ok". I pritom ne biti jedan od se**tora kad to kaže", napisala je pevačica a onda se obratila i dušebrižnicima.

"Pa oprostite dušebrižniici ako se nekad pošteno odvalim od kvalitetne votke i probudim kraj zgodnog stranca. Svako ima svoj ventil… Moj je društveno neprihvatljiv, a meni jedino shvatljiv. Tnx."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track