BRENO, ZNAŠ LI ŠTA TI RADE DECA: Dok pevačica odmara, Filip, Stefan i Viktor prave haos
Foto: Instagram

Lude žurke

BRENO, ZNAŠ LI ŠTA TI RADE DECA: Dok pevačica odmara, Filip, Stefan i Viktor prave haos

Stars -
S obzirom na to da pevačicin pastorak Filip živi u Los Anđelesu, sin Stefan u Majamiju, a Viktor u Beogradu, braća retko imaju priliku da budu zajedno

Pevačica Lepa Brena ovog leta skoro da se nije skrasila u svojoj kući na Bežanijskoj kosi, što su na najbolji mogući način iskoristili njeni sinovi Filip, Stefan i Viktor.

Dok je Brena uživala na moru, snimala spot za novu pesmu i nastupala širom bivše Juge, trio Živojinovića je svakodnevno pravio žurke.S obzirom na to da pevačicin pastorak Filip živi u Los Anđelesu, sin Stefan u Majamiju, a Viktor u Beogradu, braća retko imaju priliku da budu zajedno. Ipak, kada se to desi, kao ovog leta, nastaje pravi haos jer su sva trojica ljubitelji dobrog provoda. Sreća da su Brena i Boba roditelji širokih shvatanja, pa im dozvoljavaju da u vili na Bežanijskoj kosi prave žurke i pozivaju prijatelje kada god požele."Brena i Boba su se sve ove godine trudili da im sinovi budu lepo vaspitani, zbog čega imaju njihovo puno poverenje. O svemu pričaju otvoreno, poznaju sve njihove drugove i drugarice, zbog čega se ne brinu, čak i kada znaju da im je na desetine mladih u kući. Brena, kao i svaka majka, u stalnom je kontaktu sa njima putem telefona kako bi mogla da drži situaciju pod kontrolom, iako je fizički daleko", kaže izvor blizak porodici pevačice i tenisera.

Filip je najbolji organizator žurki, ali je najmlađi Viktor uvek inicijator. On je ujedno i najveseliji i pozove najviše ljudi, dok je Stefan mirnije prirode jer karakterom liči na majku. Iako Živojinovići žive u kući, a slavlja su uglavnom napolju, komšije su navikle na dobru atmosferu u dvorištu suseda, pa se ne bune.

A photo posted by Viktor Zivojinovic (@viktorzivojinovic) on Aug 20, 2015 at 8:13am PDT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track