NIŠTA OD SVADBE: Bivši ukućani rijalitija raskinuli a kleli se u svoju ljubav
Foto: Facebook

Pukla tikva

NIŠTA OD SVADBE: Bivši ukućani rijalitija raskinuli a kleli se u svoju ljubav

Stars -
Ne želim više da komentarišem teme koje su za mene bolne, između ostalog rekla je Jezdimirovićeva

Ana Jezdimirović i Dušan Kaličanin koji su svoju vezu započeli u rijalitiju "Hotel Maldivi", a nakon toga se i verili ipak nisu izdržali dugo.

O celoj situaciji, svoje prijatelje na društvenim mrežama obavestila je Ana a iz njenog statusa se vidi da je Dušan kriv za raskid.

"Pošto mobilni ne prestaje da mi zvoni, da, evo potvrđujem: Dušan i ja više nismo zajedno! Ne želim više da komentarišem teme koje su za mene bolne... P.S.: A poruka za njega samo nastavi da se dopisuješ! Zbogom", napisala je ona.

Foto: Printskrin/Facebook
Foto: Printskrin/Facebook

Nakon njenog statusa, izvor blizak bivšim ljubavnicima objasnio je šta se desilo te noći kada su odlučili da okončaju romansu.

"Ta noć kada su raskinuli krenula je tako što je Ana sa pojedinim cimerima iz rijalitija otišla na jedan splav. Ona se tamo provodila sa Gastozom i Goranom, Ivanom Gavrilovićem i njegovom Marinom, Tijanom Ajfon i još nekim ljudima. Nakon što su napustili splav, otišli su u lokal gde je pevao Igor X, njen bivši dečko, sa kojim je igrala, ćaskala i slikala se, umesto da bude sa Dušanom. Kada je u ranim jutarnjim časovima došla u Dušanov stan zgrabila je telefon ii ugledala poruku u kojoj Dušan nekoj devojci piše komplimente i oslovljava je „ljubavi“. Ona je tad "pukla", rekla mu da je kraj i otišla kući glavom bez obzira", navodi izvor za portal Opera17.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track