Miloš Bojanić: Ući ću u Parove ako izbace Vesnu i Sašku
Foto: Marina Lopičić

Nije doneo odluku Bojanić postavio uslov televiziji Hepi

Miloš Bojanić: Ući ću u Parove ako izbace Vesnu i Sašku

Stars -

Pevač ne želi da narednih meseci živi s Karanovom i Rivasovom jer su, kako kaže, njih dve velike zlobnice

Miloš Bojanić uskoro će doneti odluku da li će se priključiti učesnicima rijalitija „Parovi“. Pevač već izvesno vreme pregovara s televizijom Hepi o useljenju u luksuznu vilu u Zemunu. Ono što njemu trenutno najviše smeta su dve ukućanke - Saška Karan i Vesna Rivas, i zbog toga je postavio uslov srećnoj televiziji. Naime, Bojanić traži da njegove dve koleginice budu izbačene iz šoua. S Hepija ipak žele da njih troje budu zajedno pod istim krovom, te ubeđuju Miloša da je to najbolje za šou.

Mnogima smetaju... Vesna Rivas i Saška Karan
Mnogima smetaju... Vesna Rivas i Saška Karan

- Dobio sam ponudu za učešće u „Parovima“, ali još ništa nisam odlučio. Videću još. Zakazao sam nastupe tokom celog septembra, a rijaliti se baš sad potrefio. Takođe razmišljam jer ne znam šta bih ja mogao novo da ponudim gledaocima. Ljudi me presreću na ulici i mole me da uđem u neki rijaliti jer znaju da sam na „Farmi“ bio žrtva i pretrpeo mnoge stvari - kaže Bojanić i nastavlja da priča o uslovu koji je postavio televiziji Hepi. - Moj uslov nad uslovima je da se iz „Parova“ izbace Vesna Rivas i Saška Karan. To zlo od žena ne želim da vidim tamo. Ja s njih dve nemam šta da pričam. To su dve čavke bez karijera koje ne znaju da se ponašaju. One nisu moj nivo i neću s njima da delim kuću. Zna se ko sam ja, a one nikako ne mogu da se porede sa mnom. Ono nije normalno šta tamo rade. Ne pratim ih, ali ponekad kad upalim, dovoljno mi da im samo čujem glas i prebacim kanal. Ti „Parovi“ nisu loši, ne znam ni ja šta da radim - otkrio je Bojanić. Pevač naglašava da će, ukoliko se useli u vilu, družiti sa Zmajem od Šipova i Ekremom Jevrićem jer obojicu smatra dobrim osobama.

Puca na sigurno GASTOZ IMAO SEKS S MARIJOM ANOM Kad je shvatio da neće uspeti da osvoji Zoricu Dukić, Nenad Marinković Gastoz bacio se na plavooku Mariju Anu, kod koje je osetio da ima prolaz. Oni su se zaključali u kabinu toaleta, a ispred vrata su se poređali ostali učesnici koji su prisluškivali šta njih dvoje rade unutra. Ubrzo su po zvucima i glasovima koje su Gastoz i starleta ispuštali zaključili da se nešto dešava. Zorica je pobesnela kad je shvatila da njen udvarač ima seks s Marijom Anom, ali se on više nije obazirao na nju, već je nakon obavljenog posla izašao i potpuno go uskočio u bazen. Tamo su već bili Brendon i Marko Perović, a ubrzo im se pridružila i Marija Ana. Podsetimo, Gastoz je i u prošloj sezoni „Parova“ važio za najvećeg zavodnika u vili, a osim Mace Diskrecije, s kojom je takođe imao seks u tuš-kabini, bio je u šemi i sa starletom Tijanom Ajfon i pevačicom Natašom Šavijom. (I. E.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja