RADE VASIĆ SPREMA OSVETU: Antonu ću staviti penis u usta!

Leteće perje

RADE VASIĆ SPREMA OSVETU: Antonu ću staviti penis u usta!

Stars -
Mikin otac ljut što se učesnik „Velikog brata“ iz Hrvatske njegovom sinu obraća u ženskom rodu, pa je smislio plan kako da mu vrati za sve uvrede

Rade Vasić nije oduševljen kako je ukućanin „Velikog brata“ Anton Kopajtić prihvatio njegovog sina Miroslava zvanog Mika, pa je skovao plan kako da mu se osveti za to što se njegovom mezimcu obraćaju u ženskom rodu.

Naime, Mika Vasić se pre tri dana iz tajne prostorije uselio u luksuznu kuću, jer je od Velikog brata dobio zadatak da se oženi Zoricom Marković. Sudeći po komentarima, ostali takmičari nisu bili oduševljeni novim cimerom, a posebno nezadovoljstvo izrazio je beskućnik iz Zagreba. On se Miki u više navrata obraćao kao ženi. Iako ga je jedan od blizanaca Vasić iskulirao, Anton je nastavio s provokacijama, a vrhunac je bio kad ga je pitao da li ima dečka.- Nemam, šta će mi to - s osmehom mu je odgovorio Mika.Za razliku od njega, tata Rade je burnije reagovao. Obećao je da će se Antonu osvetiti čim se bude pridružio ostalim takmičarima u kući „Velikog brata“.- Kad budem ušao u kuću, provociraću onog debelog, tražiće sam da izađe - urlao je Rade.Vasić je potom nasmejao svoju suprugu i sina Gibu kad im je otkrio na koji će se način osvetiti Antonu što je ismevao Miku.- Kad debeli bude spavao go, staviću mu penis u usta - bio je iskren ukućanin „Velikog brata“.Zagrepčanin je potom u ispovedaonici Velikom bratu ispričao da ne zna da li je Mika muško ili žensko, mada je svakako pozitivna osoba, ali to nije popravilo Radetovo mišljenje o njemu.

Suze roni Stefani Banić se rasplakala zbog MujakovićaERVIN ME PRAVI DEBILOM!Ljubav između Stefani Banić i Ervina Mujakovića stavljena je na ispit onda kad je Veliki brat odlučio da Splićanku prebaci u deo kuće kod Vasića, dok njen dečko misli da je izbačena iz rijalitija. Stefani, koja sve vreme prati šta njen dragi radi, nije zadovoljna kako se on ponaša i smatra da ju je lako zaboravio.- Pravi me debilom. Šta mi treba da se ja Stefani dovodim u ovu situaciju - žalila se Banićeva.- Nemoj da se sekiraš, sve će biti u redu. Da si ti samo živa i zdrava, slušaj ti svog čika Radeta, za tebe tek ima budućnosti - tešio ju je najstariji Vasić.- Znaš kako kažu, najgrđe je da se slepo zaljubiš i njegove mane ne gledaš - umešao se Giba u razgovor.Rada je bila surovo iskrena:- Ti si se zaljubila u njega, a on u tebe nije.Stefani je tad počela da plače.- Znam šta mi je rekao onu noć. Niko mi to dosad nije rekao. To su brutalne reči koje se mogu poigrati sa ženskim srcem. Ne treba ih izgovarati ako ne misliš tako. Besna sam, i to ne na njega, već na sebe. Naučena sam da volim i nisam smrad - ronila je suze Stefani, a Vasići su pokušali da je smire.(I. E.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track