GASTOZ PRVI PUT PRUŽIO RUKU MILJANI: Pogledajte koja njena izjava ga je navela na to

Pomirili se

GASTOZ PRVI PUT PRUŽIO RUKU MILJANI: Pogledajte koja njena izjava ga je navela na to

Stars -
Miljana i Gastoz se nikada nisu voleli, svađe između njih su svakodnevne, a danas je došlo do prve podrške i pružanja ruke

Maca Diskrecija je obećala gledaocima danas da će na večerašnjoj žurki imati svoj, kako ga ona naziva, maca šou. To je i učinila.

Dok su se smenjivali pevači i zabavljali ih raznim hitovima, Maca je igrala sama za sebe. Naravno, provokativnim pokretima i u vrlo provokativnoj haljini.

To se nije dopalo Miljani Kulić koja je ustala i pred svima se obratila Diskreciji i zbog čega je po prvi put dobila pohvale od svih ukućana.

"Maco, nemaš pravo da se ljutiš ali tvoje ponašanje nije u redu jer tek je 10 sati i ovo gledaju deca i stariji ljudi. Ako vi to dozvoljavate, meni ne smeta ali stvarno nema smisla."

Nakon ove izjave, i njen najveći kritičar Gastoz je morao da je pohvali, pa i da joj pruži ruku.

Maci se kritike nisu svidele pa je objasnila da je to njen šou i da je uopšte ne zanima da li se to nekom u rijalitiju sviđa ili ne.

"Ja ću da nastavim svoj maca šou ali vi svi koji ste fini marš u Finsku. Dovde mi je tih moralnih ljudi, dosta mi je, se*e mi se od svega", branila se Maca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track