SESTRA BOJANE STAMENOV: Čekamo njen znak da uletimo i izvučemo je sa Farme

Zabrinuta porodica

SESTRA BOJANE STAMENOV: Čekamo njen znak da uletimo i izvučemo je sa Farme

Stars -
Na momenat nas ohrabri kad vidimo da se smeje ili kad zapeva, ali to, nažalost, radi retko, zabrinuta je Bojanina sestra

Porodica Bojane Stamenov prati rijaliti u strahu da se pevačici nešto ne dogodi s obzirom na to da ima ozbiljne zdravstvene probleme. Bojanina sestra Tijana potresla se kada je videla evrovizijsku učesnicu da priča sama sa sobom.

"Bojana želi da izađe, jer pati i nije joj dobro. I mi mislimo da bi to bilo bolje. Stresno je gledati je kako se nervira, a ne možemo da joj pomognemo, posavetujemo, zagrlimo... Taj šou uopšte nije za nju. Navikla je da uživa u miru i tišini, a naprasna izolacija s nepoznatim ljudima je za nju bila šok. Ne hrani se dijetalno i zdravlje joj je narušeno. Dugo ima zdravstvene probleme koji su se pogoršali u poslednjih godinu dana. Vidim da je na imanju muče alergije, čujem je kako diše, i to mi se nimalo ne sviđa. Pumpice ne mogu da joj pomognu dugoročno, pred odlazak je koristila inhalacije, koje tamo ne može da ima. Voleli bismo da odmah dođe kući i da isključimo televizor bar na nekoliko dana", kaže Bojanina sestra Tijana.

My sister and I in #Amsterdam

A photo posted by Bojana Stamenov official (@dzeraldina) on Jul 31, 2015 at 2:08pm PDT

Ona otkriva da je pevačica imala dogovor s producentima da u šouu provede samo sedam dana i ne znaju kako je došlo do preokreta.

"Kada smo se opraštale, rekle smo: "Vidimo se za nedelju dana!" Takav je dogovor bio s menadžmentom. Iznenađuje nas kako uopšte izdržava dalje. Na momenat nas ohrabri kad vidimo da se smeje ili kad zapeva, ali to, nažalost, radi retko. Čekamo njen znak da uletimo i izvučemo je odande", kaže Tijana za Blic.

Ona ističe da su ponosni na Bojanino dostojanstveno ponašanje i pravičan stav.

"Ali te vrline se u toj sredini ne cene i izvrću se ruglu! U početku je htela svakome da pomogne, ali tamo se svako bori za sebe, tako i ona treba da se postavi", kaže Tijana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track