(FOTO) GOLUBOVIĆ NAPRAVIO HAOS: Naterao Nikolićevu i Medenicu da se skinu da se vidi ko je baba

Pokazale telo

(FOTO) GOLUBOVIĆ NAPRAVIO HAOS: Naterao Nikolićevu i Medenicu da se skinu da se vidi ko je baba

Stars -
Šta će ti kupaći? Ja nemam problem da se skinem i ovde. Imam sve što mi treba i mogu odmah da se skinem, bunila se Jasmina

Kristijan Golubović je tokom dana otkrio Jasmini i Jeleni da je slučajno video golu Maju Nikolić i da je zapazio da je puna celulita pa je zbog toga zamolio Medenicu da u igri istine izazove Maju da se obe skinu kako bi se videlo ko ima bolje telo.

Naravno, ona je toliko zaljubljena u njega da ga sve posluša. Tokom večerašnje igre istine je otkrila da je uvredilo to što je Maja naziva babom i da želi da je izazove da se skinu i da se vidi ko je baba. Pevačica je odmah pristala ali rekla da mora prvo da se skine u kupaći.

"Šta će ti kupaći? Ja nemam problem da se skinem i ovde. Imam sve što mi treba i mogu odmah da se skinem", rekla je Jasmina.

Nakon toga obe su otišle da se presvuku. Maji je pomagala Tamara koja joj je pozajmila i svoj minijaturan kupaći u kom može odlično da pokaže telo.

Jasmina je prvo obukla krem bodi, ali se kasnije predomislila i odlučila da se pred ukućanima pojavi u crnom topu i crnom šortsu.

"Ona je obukla korset i pokrila je dupe da se ne vidi koliko se spustilo. Ja sam trenirala atletiku i ponosim se svojom guzom. Samo da kažem, ja sam se 2 puta porađala i imam 5 carskih rezova", rekla je Maja i ponosno pokazivala telo pred farmerima.

Međutim, Kristijan je stao na Jasmininu stranu i komentarisao kako je ona mnogo bolje građena od Nikolićeve.

"Jasmina ima struk, ima liniju a ti si od ramena masna. Žena mora da ima krivu liniju", rekao je on.

Naravno, Maja nije odustajala od svojih uvreda te je dodala:

"Htela sam da dodam, baka ima plastičan kuk", a onda se Medenica žestoko iznervirala i proderala:

"Ja imam plastičan kuk? Plastičan mozak ti imaš."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja