(VIDEO) ERINO ŠOKANTNO PRIZNANJE: Posle Plavog slona počeo sam da se drogiram!
Foto: Damir Dervišagić

Otvorio dušu

(VIDEO) ERINO ŠOKANTNO PRIZNANJE: Posle Plavog slona počeo sam da se drogiram!

Stars -
Pevač je u emisiji „Goli život“ priznao i da je bio sa više od 60 odsto estrade i da je dobijao seksualne ponude od muškaraca

Era Ojdanić je u vili „Parova“ na nagovor Vesne Rivas priznao da se posle velikog hita „Plavi slon“, koji je snimio s grupom Tvins 1999. godine, drogirao.Naime, pevačica se u Marićevoj emisiji „Goli život“ dotakla devedesetih i ukućanima otkrila da se njen kolega posle dens hita promenio - iz narodne nošnje uskočio je u modernu garderobu i počeo da luduje i muva mlađe devojke. Ali ih je sve šokiralo kad je saopštila da je uživao u narkoticima.- Desio se u njegovom životu onaj čuveni „Plavi slon“. Tvins ga je tada uvukao u taj svet „volim sve što vole mladi“ i on se na snimanju češao za nos, po fazonu celo selo šmrče belo - pričala je Vesna, demonstrirajući kako je pevač šmrkao drogu, što je i sam Era potvrdio.- Na snimanje su me ufurale neke devojke, a kasnije sam bio inspiracija Di-džej Krmku za pesmu - kroz smeh je rekao Ojdanić.

Duet s Tvinsima ga promenio... Era u spotu za pesmu „Plavi slon“
Duet s Tvinsima ga promenio... Era u spotu za pesmu „Plavi slon“

Potvrdila pisanje medija Aleks priznala SUDILI SU MI ZA KUPOVINU KOKAINAAleksandra Aleks Grbić potvrdila je pisanja medija da je pre nekoliko godina bila osuđena zbog kupovine kokaina.- To je tačno, ali sam ja nakon sudskog veštačenja oslobođena svih optužbi, jer je utvrđeno da nisam ja zvala s mobilnog telefona sa kog je naručena droga - objasnila je Hrvatica.Ona je nedugo zatim rekla da je prva ženska osoba u Hrvatskoj koja je prijavila nasilje nad ženama.- Moj bivši momak je bio nasilnik, koji nije mogao da se nosi sa mojom slavom. On je jednom prilikom upao u moju kuću i udario mog oca, zbog čega je bio osuđen na pet godina zatvora - ispričala je Grbićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track