SVADBA GOCE TRŽAN NA DEDINJU: Sve je spremno za moju udaju!
Foto: Zorana Jevtić

Završila pripreme

SVADBA GOCE TRŽAN NA DEDINJU: Sve je spremno za moju udaju!

Stars -
Buduća mlada kaže da je poslednjih dana aktivno učestvovala u detaljima vezanim za dekoraciju, ali da njen posao nije trpeo zbog toga

Pevačica Goca Tržan udaće se u nedelju za svog četrnaest godina mlađeg dečka Rašu Novakovića. Njih dvoje su tokom jučerašnjeg dana obavili poslednje pripreme pred svečanu ceremoniju.Čin venčanja, kao i svadbeno veselje, održaće se u jednom restoranu na Dedinju, čemu će prisustvovati oko 200 zvanica. Buduća mlada kaže da je poslednjih dana aktivno učestvovala u detaljima vezanim za dekoraciju, ali da njen posao nije trpeo zbog toga.- Uopšte nemam tremu pred svadbu. Ja sam više uzbuđena pred nastupe koje imam ovih dana. Raša i ja smo nastupali sinoć, a i večeras takođe imamo svirku. Raduje me što će u nedelju biti lepo vreme i zato sam rasterećena - rekla je Goca, koja je za Kurir otkrila da će goste na svadbi zabavljati njen kolega Željko Šašić.

Inače, Tržanova je pozvala brojne kolege na venčanje, a dolazak su najavili i članovi žirija „Pinkovih zvezdica“. Sve detalje o svadbi imaćete priliku da saznate u sledećem broju Storija.

Proverili da li je sve pod kontrolom... Goca i Raša
Proverili da li je sve pod kontrolom... Goca i Raša

(I. E.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track