FIZIČKI OBRAČUN NA FARMI: Ali King udario Lepomira! Zorica zapretila Maji batinama!

Haos nas tek čeka

FIZIČKI OBRAČUN NA FARMI: Ali King udario Lepomira! Zorica zapretila Maji batinama!

Stars -
A ti ćeš dobiti batine koliko već sutra, zapretila je Zorica Maji

Maja Nikolić je tokom nominacija otkrila da se desio incident i da je reper Ali King fizički nasrnuo na Lepomira Bakića.

"A ti ćeš dobiti batine koliko već sutra", zapretila je Zorica Maji kada je otišla po Alija koji je napustio sastanak tokom nominacija.

"Desio se fizički napad. Zorica mi se unela u facu, misleći da se ja bojim kao svi, a onda je Ali odgurnuo rukama iz sve snage Bakuća, koji se nije branio", objasnila je Maja.

Pošto je Bakić nominovan za izbacivanje jer je imao najmanje glasova publike, potvrdio je Majinu priči i razočaran je što Alija produkcija nije kaznila kao što je ostale farmere koji su fizički napadali druge na imanjeu u Lisoviću.

"Ja sam hteo da večeras da odem sa imanja. Danas sam fizički napadnut u predelu gruda i odlučio sam da napustim imanje. Ispoštovaću izolaciju, a ako ne ispadnem, napustiću imanje. Samo svojim treningom nisam odreagova i nisam hteo da ispadnem kao loš policajac. Pozivam ljude da ne glasaju za mene i ne troše novac, glasali ili ne, ja ću izaći sa imanja", odlučio je Lepomir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track